Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hellou

Miałby ktoś ochotę na jakieś piwko dzisiaj wieczorkiem? Proponuję spotkanie tam gdzie ostatnio, koło 19.00

dworzec.jpg

(copyright Ania.co)

To jak? :)

edit:

Jak na razie chętni są:

Hyde

Shalivan

FAlcom

Designbot

Sarayel

dziewczyna Sarayela

Jonasz_Real

no i ja

dopisywać się :)

• Odpowiedzi 30
  • Wyświetleń 5,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zwerbowałem jeszcze falcolma no i moze jak mu to było :p designobot przyjdzie :DD

Napisano
  • Autor
kurtde :p mam egzaminy :/ ale spoko :D

that's the spirit :D

dopisałem luda :)

Napisano

F "A" lcom, A z dużej :D Mam nadzieje że się wyrobie, prawdopodobnie będę miał ze sobą aparat, będzie śmiesznie :)

Napisano

ja chętnie każdego dnia ale dopiero od soboty, bo teraz jestem w legnicy. od soboty bedę pełnoprawnym mieszkańcem katowic więc od soboty zawsze jestem chętny na browarka :D

Napisano

a mym zdaniem Ziomuś ma talent plastyczny :D:D:D

Napisano
  • Autor

herher, największy talent mam do picia browarka :)

śmiesznie będzie na bank, jak zawsze - jak możesz to weź aparat FAlcom, przyda się.

Valery - godamit, no ja w pt opuszczam Kato na tydzień :/ Wskakuj w pociąg to jeszcze na browarka zdążysz heh

Napisano

Jedziemy na Browca do srogiej Moskwy, jeszcze będziecie chcieli wracać do Katowic a nie narzekać :P

Napisano

ziomuś, dzisiaj już nie zdążę choćbym chciał, ale spoko, jak wrócisz to można sie zorganizowac ponownie :)

oprócz tego że katowice są paskudne i śmierdzą to ja jeszcze dodam ze ludzie tutaj mówią w jakimś kosmicznym języku ;)

Napisano
[...] ja jeszcze dodam ze ludzie tutaj mówią w jakimś kosmicznym języku ;)

hehehe to bydzie smiesznie od poniedziałku :P

Napisano

Spotkanie możemy zaliczyć jako bardzo udane :D

Napisano

no własnie dzieciaku ;) a tak pozatym to znalazłeś już jakieś foty mojej ulubionej kelnerki :P ?

Napisano

Małolacie? Dzieciaku? To ciekawe co ja mam o was powiedzieć, czy też sądzić :cool: póki co zdjęć nie ma!

Napisano
  • Autor
Małolacie? Dzieciaku? To ciekawe co ja mam o was powiedzieć, czy też sądzić :cool: póki co zdjęć nie ma!

FAaaaaaalcom, no nie bądź taki, wrzucaj te foty...

Napisano
FAaaaaaalcom, no nie bądź taki, wrzucaj te foty...

Ej ziom nie chciałeś przypadkiem zeby to zabrzmiało:

FAaaaaaalcom, no nie bądź takim dzieckiem, wrzucaj te foty...
Napisano

max3dpl_katowice.jpg

Tak, tak... fotki z mitingu :) Ludzie ładnie opisani, oraz małe sprostowanie na dole...

Pozdrawiam :)

Napisano
  • Autor

Jedni mówią na to gandzia, inni mówią na to kali, inni znowu marichuana a to się po prostu pali ;)

Tak na serio to paliliśmy akcyzy od fajków, żeby zrobić sztuczkę pod tytułem "wytrysk łosia".

Nie promujemy narkotyków, zielsko nie jest mile widziane na forumowych zlotach :]

Rodzice - możecie być spokojni o swoje dzieci kiedy jadą na zlot ;)

pozdro

Napisano

a tak szczerze to wszyscy się spalili słomkami ^^

Napisano

JA fajek też nie pale, tylko akcyzy przed wytryskami słonia :P Hahaha

P.S. rurki były tylko przy pierwszym piwie i to dlatego żę pani kelnerka podała mi piwo z poczwórną porcją imbiru :D

Napisano

No Palenie to totalne złooooo, nie rozumiem ludzi którzy to robią :) bo to nie racjonalne...