arcade Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Hellou Miałby ktoś ochotę na jakieś piwko dzisiaj wieczorkiem? Proponuję spotkanie tam gdzie ostatnio, koło 19.00 (copyright Ania.co) To jak? :) edit: Jak na razie chętni są: Hyde Shalivan FAlcom Designbot Sarayel dziewczyna Sarayela Jonasz_Real no i ja dopisywać się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 kurtde :p mam egzaminy :/ ale spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 z chęciom :) Będe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 zwerbowałem jeszcze falcolma no i moze jak mu to było :p designobot przyjdzie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 kurtde :p mam egzaminy :/ ale spoko :D that's the spirit :D dopisałem luda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 F "A" lcom, A z dużej :D Mam nadzieje że się wyrobie, prawdopodobnie będę miał ze sobą aparat, będzie śmiesznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 ja chętnie każdego dnia ale dopiero od soboty, bo teraz jestem w legnicy. od soboty bedę pełnoprawnym mieszkańcem katowic więc od soboty zawsze jestem chętny na browarka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 a mym zdaniem Ziomuś ma talent plastyczny :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 herher, największy talent mam do picia browarka :) śmiesznie będzie na bank, jak zawsze - jak możesz to weź aparat FAlcom, przyda się. Valery - godamit, no ja w pt opuszczam Kato na tydzień :/ Wskakuj w pociąg to jeszcze na browarka zdążysz heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 mowil Wam ktos ze macie paskudny dworzec w katowitzach? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Drakula - mało powiedziane ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 imo Katowice całe jakies takie paskudne! :P no offence :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 i śmierdzą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Jedziemy na Browca do srogiej Moskwy, jeszcze będziecie chcieli wracać do Katowic a nie narzekać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 ziomuś, dzisiaj już nie zdążę choćbym chciał, ale spoko, jak wrócisz to można sie zorganizowac ponownie :) oprócz tego że katowice są paskudne i śmierdzą to ja jeszcze dodam ze ludzie tutaj mówią w jakimś kosmicznym języku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 [...] ja jeszcze dodam ze ludzie tutaj mówią w jakimś kosmicznym języku ;) hehehe to bydzie smiesznie od poniedziałku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 Spotkanie możemy zaliczyć jako bardzo udane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2007 FAlcom - nie gadaj, tylko wrzucaj foty, małolacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 no własnie dzieciaku ;) a tak pozatym to znalazłeś już jakieś foty mojej ulubionej kelnerki :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Małolacie? Dzieciaku? To ciekawe co ja mam o was powiedzieć, czy też sądzić :cool: póki co zdjęć nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Jakto takto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Małolacie? Dzieciaku? To ciekawe co ja mam o was powiedzieć, czy też sądzić :cool: póki co zdjęć nie ma! FAaaaaaalcom, no nie bądź taki, wrzucaj te foty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 FAaaaaaalcom, no nie bądź taki, wrzucaj te foty... Ej ziom nie chciałeś przypadkiem zeby to zabrzmiało: FAaaaaaalcom, no nie bądź takim dzieckiem, wrzucaj te foty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Tak, tak... fotki z mitingu :) Ludzie ładnie opisani, oraz małe sprostowanie na dole... Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Hehehe moja ostatnia fotka wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 hah no :P wymiata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Fajnie poskładane foty :) Wy tam słomki do piwa palicie? 0.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Jedni mówią na to gandzia, inni mówią na to kali, inni znowu marichuana a to się po prostu pali ;) Tak na serio to paliliśmy akcyzy od fajków, żeby zrobić sztuczkę pod tytułem "wytrysk łosia". Nie promujemy narkotyków, zielsko nie jest mile widziane na forumowych zlotach :] Rodzice - możecie być spokojni o swoje dzieci kiedy jadą na zlot ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 a tak szczerze to wszyscy się spalili słomkami ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 JA fajek też nie pale, tylko akcyzy przed wytryskami słonia :P Hahaha P.S. rurki były tylko przy pierwszym piwie i to dlatego żę pani kelnerka podała mi piwo z poczwórną porcją imbiru :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 No Palenie to totalne złooooo, nie rozumiem ludzi którzy to robią :) bo to nie racjonalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi