mallow Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 http://www.slazinski.pl/wormageddon/ Powolutku rusza produkcja. Na początek strona www. Sama strona jeszcze w budowie. Małe kroczki Niedługo wrzucę tu więcej informacji.
Thunder Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 no myślę że będzie to ciekawe i wypali wam to Powodzenia ;)
Gość User190 Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 Nie ten dział! Narazie nic tu nie ma - nie lepiej wrzucić posta jak już coś będzie?? :)
mallow Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Napisano 30 Sierpień 2007 No nie istnieje jeszcze bo to WIP. Jak pisałem, na razie tak tylko tytułem wstępu daję linka do strony. Niedługo wrzucę tu wstępne postacie i dam znać jak strona ruszy. Pozdrawiam :) edit: No dobra, żeby nie było. Może napiszę coś więcej o samym filmie. Będzie to animacja 3d zrobiona w Blenderze. Ekipa od Elephants Dream pokazała już, że da się zrobić w nim ładny film, więc muszę teraz tylko "trochę" popracować i... gotowe ;) Co już mam? Jest skończony scenariusz - zabawna (mam nadzieję ;) ) historyjka o robalach. Trochę taka parodia hollywoodzkich blockbuster movies. Nad projektami postaci pracuje moja koleżanka z roku z ASP - Kaja Bajowska. W trakcie tworzenia jest animatik. Aha, o Elephants Dream wspomniałem jeszcze z tego powodu, że film chcę docelowo udostępnić na tej samej licencji, tzn będzie można go sobie ściągnąć za darmo z internetu wraz z plikami źródłowymi (wszelkie materiały z produkcji). No, jak tylko coś ruszy dalej, dam znać. pozdrawiam
floo Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 Wow! bardzo się cieszę że do animacji zostanie wykorzystany taki niedoceniany program jakim jest blender... zapodaj screeny z modelami, choć możesz się spodziewać masy krytyki(to chyba norma na tym forum). Ja liczę na to że produkcja wam się uda i dotrwacie do końca, bo warto pokazać że darmowy soft jest konkurencyjny jeśli tylko umie się go obsługiwać...
Tomala Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 Darmowa animacja w darmowym sofcie fajna inicjatywa ale jak masz już jakieś modele zrobione to mógłbyś wrzucić do wipa zawsze jakieś cenne wskazówki możesz otrzymać i podnieść jakość całej produkcji. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi