lisu Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 a) nie będzie mnie przez 5lat na forum i wrócę jako Bagiński;D gratulacje :) PS.: Bagiński jest samoukiem... ;)
Krystian Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 Niezbyt udolnie, ale coś takiego miałem na myśli (wiem że to nie overpainting) ale myślę że wybaczysz. Pozdrawiam.
masz)rum Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 elegancko purple, teraz musisz to zacząć wyostrzać powoli i faktycznie można by dodać trochę jeszcze kolorów, może tło inne spróbuj machnąć i ostrzej ciśnij, powodzenia ;]
purple Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 mayk, ja tez próbowałam, ale teraz czas żeby mnie ktoś pociągnął za rączkkę;) Krystian, jakąś dziwną minę tam mam ale rozumiem o co cho:) masz)rum dzięki:) próbuje powolutku, może cos z tego kiedyś będzie, narazie chyba od tego odpocznę... pozdrawiam gorąco ze słonecznego pentagramowa;)
lisu Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 mayk, ja tez próbowałam, ale teraz czas żeby mnie ktoś pociągnął za rączkkę;) daj się pociągnąć, tylko puść się w odpowiednim momencie, bo wielu nie puszcza i jest masą ludzi po asp robiących to samo w takim samym stylu.
purple Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 ...tylko puść się w odpowiednim momencie,... Do czego Ty mnie namawiasz mayk- a myślałam,że tam przyjmują za umiejętności...:D ps: sorki, nie mogłam się powstrzymać :D Co do tego co mówiłeś- za chorubcię nie poddam sie niszczycielskiej mocy wpajania systemu, lub schematu do łba-próbowali już wiele razy ze mną, ale ja jestem niereformowalna ;) edit: co nie oznacza że kiepsko by było nauczyć się zasad perspektywy, klarownia brył, czy proporcji...;)
zeet Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 purple-edit: co nie oznacza że kiepsko by było nauczyć się zasad perspektywy, klarownia brył, czy proporcji...;) Do nauki tych zasad nie potrzeba kilku lat studiowania :) No ale z takim podejściem- nie poddam sie niszczycielskiej mocy wpajania systemu, lub schematu do łba-próbowali już wiele razy ze mną, ale ja jestem niereformowalna ;) -może to faktycznie potrwać długo. :)
maronski Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 brakowało trochę reala. Poprawiłem ciutkę. Podobna ze troszkę? Szybka nakładka Pozdrówka
purple Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Napisano 13 Wrzesień 2007 maroński coż żeś z tym zrobił? jakiś matt? wyszło rzeczywście realniej, ale usta i oczy kompletnie sie hmm... deformują... zajrzyj na 4-tą stronę, tam gdzie mój ostatni up jest...
Krystian Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Maroński: nie szkodzi, świetnie to ująłeś, ale widzę że Purple zaczyna grymasić,hi,hi Pozdr.
purple Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Napisano 13 Wrzesień 2007 oj tam, oj tam- dbam tylko o image mojego wizerunku ;D pozdrawiam i jak jakies jeszcze propozyszyns, krytiks, nagans, pochwals to zapraszam ;)
purple Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Napisano 13 Wrzesień 2007 dam upka, ale juz w teczce;) tylko serwer musi przestać mnie wywalać do chorubci...
Rekomendowane odpowiedzi