Napisano 12 Wrzesień 200717 l a) nie będzie mnie przez 5lat na forum i wrócę jako Bagiński;D gratulacje :) PS.: Bagiński jest samoukiem... ;)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Niezbyt udolnie, ale coś takiego miałem na myśli (wiem że to nie overpainting) ale myślę że wybaczysz. Pozdrawiam.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l elegancko purple, teraz musisz to zacząć wyostrzać powoli i faktycznie można by dodać trochę jeszcze kolorów, może tło inne spróbuj machnąć i ostrzej ciśnij, powodzenia ;]
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor mayk, ja tez próbowałam, ale teraz czas żeby mnie ktoś pociągnął za rączkkę;) Krystian, jakąś dziwną minę tam mam ale rozumiem o co cho:) masz)rum dzięki:) próbuje powolutku, może cos z tego kiedyś będzie, narazie chyba od tego odpocznę... pozdrawiam gorąco ze słonecznego pentagramowa;)
Napisano 12 Wrzesień 200717 l mayk, ja tez próbowałam, ale teraz czas żeby mnie ktoś pociągnął za rączkkę;) daj się pociągnąć, tylko puść się w odpowiednim momencie, bo wielu nie puszcza i jest masą ludzi po asp robiących to samo w takim samym stylu.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l Autor ...tylko puść się w odpowiednim momencie,... Do czego Ty mnie namawiasz mayk- a myślałam,że tam przyjmują za umiejętności...:D ps: sorki, nie mogłam się powstrzymać :D Co do tego co mówiłeś- za chorubcię nie poddam sie niszczycielskiej mocy wpajania systemu, lub schematu do łba-próbowali już wiele razy ze mną, ale ja jestem niereformowalna ;) edit: co nie oznacza że kiepsko by było nauczyć się zasad perspektywy, klarownia brył, czy proporcji...;)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l purple-edit: co nie oznacza że kiepsko by było nauczyć się zasad perspektywy, klarownia brył, czy proporcji...;) Do nauki tych zasad nie potrzeba kilku lat studiowania :) No ale z takim podejściem- nie poddam sie niszczycielskiej mocy wpajania systemu, lub schematu do łba-próbowali już wiele razy ze mną, ale ja jestem niereformowalna ;) -może to faktycznie potrwać długo. :)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l brakowało trochę reala. Poprawiłem ciutkę. Podobna ze troszkę? Szybka nakładka Pozdrówka
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor maroński coż żeś z tym zrobił? jakiś matt? wyszło rzeczywście realniej, ale usta i oczy kompletnie sie hmm... deformują... zajrzyj na 4-tą stronę, tam gdzie mój ostatni up jest...
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Maroński: nie szkodzi, świetnie to ująłeś, ale widzę że Purple zaczyna grymasić,hi,hi Pozdr.
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor oj tam, oj tam- dbam tylko o image mojego wizerunku ;D pozdrawiam i jak jakies jeszcze propozyszyns, krytiks, nagans, pochwals to zapraszam ;)
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor dam upka, ale juz w teczce;) tylko serwer musi przestać mnie wywalać do chorubci...