Valery Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 nie wiem panowie gdzie wy tu kolbe widzicie :P naweł ładnie, ale brakuje mu tego czegoś. sam nie wiem czego ale wydaje mi sie ze to kwestia światła i speculara
ognisty Napisano 1 Październik 2007 Autor Napisano 1 Październik 2007 thenx wszystkim za posty :) [...] sam nie wiem czego ale wydaje mi sie ze to kwestia światła i speculara właśnie dlatego narazie jest jak jest, więcej bawiłem się ze światłem i specem niż z całą teksturką, wkońcu uległem, poczekam na jakiś model viewer z unreal engine 3 wtedy się pobawie jeszcze :)
Por@szek Napisano 1 Październik 2007 Napisano 1 Październik 2007 Niom zgadzam sie, wszystkeigo co tutaj brakuje to swiatl oktore by pokazalo ile pracy w to wlozyles. Poloz to na jakims stole, daj direct spota, z szarym cieniem i szybka 360. I powoli zacznij dodawac jakeis inne odcienei swiatla, zolty, niebieski sa najbardziej modne teraz, ale sadze ze spokojnie mozesz pokombinowac z innymi. Wylacz antyaliasing w renderze albo przynajmniej przelacz go na catmullrom. ftorkowe pozoa.
Gość Marioza Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 mnie tam sie cała ta klamka podoba, co prawda tam gdzie jest kolba jest ciut słabiej lub mniej ciekawiej ale sam w zyciu nie zrobiłem zadnej broni wiec nie mam prawa sie przychrzaniać : )
Valery Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 mnie tam sie cała ta klamka podoba, co prawda tam gdzie jest kolba jest ciut słabiej lub mniej ciekawiej ale sam w zyciu nie zrobiłem zadnej broni wiec nie mam prawa sie przychrzaniać : ) górna czesc swietna! kolba i spust juz mniej A mi się podoba. Ani kolby ani spustu w fpsie nie będziesz miał okazji dokładniej obejrzeć. To co będzie widoczne jest bardzo fajnie zrobione.LITOŚCI ! pistolet NIE ma kolby! zasadniczo pistolety nie mają kolb. czasami tylko mają kolby doczepiane które zazwyczaj są po prostu drewnianą kaburą To co kilka osób już w tym wątku nazwało kolbą to rękojeść, lub chwyt, nazwijcie to choćby "trzymadełko" ale nie kolba. do mnie ciagle nie przemawia ten czarny element ktory jest na "rączce" reszta oka ten czarny element, nazywa się "okładka chwytu" ;) Valery-edukator :)
KLICEK Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Valery masz tu i zrob te pistolety od nowa :D hehe Desercik bardzo fajny :)
Ardeni Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Valery nie szalej, nie szalej, chłopaki tylko Ciebie podpuszczali. Dałeś się zrobić w bambuko, a to była i będzie "kolba" :P :)
Kuba Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Valery nie przesadzaj, kolba tam jest, może patrzyłeś pod złym kątem ;) Zwał jak zwał wszyscy wiedzą o co chodzi i do czego służy, a prawidłowe nazwy niech zostaną tajemnicą :)
Valery Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 Valery nie przesadzaj, kolba tam jest, może patrzyłeś pod złym kątem ;) Zwał jak zwał wszyscy wiedzą o co chodzi i do czego służy, a prawidłowe nazwy niech zostaną tajemnicą :) nie szaleje i nie przesadzam, rozumiem że pomylić się można. ale po co nadal popełniać te same błędy, tym razem świadomie?
Rekomendowane odpowiedzi