Ex3 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Przy renderingu mam taki błąd, ktoś może wie o co chodzi...
JackVasi Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Podaj parametry komputera. szczegolnie ilosc RAM-u
SoAd Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Nom mi to wygląda na za mało ramu, spróbuj wyrenderować w paskach, albo z mniejszymi ustawieniami
Ex3 Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Mam 1GB ramcu i 1.8GB Swapa. W zasadzie już wiem na pewno że to przez ram, PS. Jak wyrenderować w paskach??
Ex3 Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Rzecz w tym że nie bardzo wiem jak to się robi :)
Gość Melock Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Jeśli temat jeszcze aktualny to wtrące uwagę o 3GB Switch. Windowsa 32 bitowego możesz odpalić w wersji wykorzystującej wiekszą ilość pamięci. W takim przypadku system zwiększy ci plik stronicowania kiedy braknie RAMU i powinno być OK. U mnie w wielu przypadkach pomagało, miałem zawieszki przy przekroczeniu ok. 1,5GB pamięci, przy 3GB Switch przekraczałem 2,5GB. A najlepiej zaopatrzyć się w Win64bit. Polecam poszukać na forum jak włączyć 3GB Switch, to powinno być w sekcji o Mentalu bo niektórzy myślą że to problem dotyczący tylko Mentala. Pamiętam że ktoś to ładnie opisał w poście.
Hynol Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Najłatwiej to w googlach znaleźć, a poza tym żadna filozofia, w boot.ini po wywołaniu systemu dajemy odstęp i wpisujemy /3GB i gotowe.
oo79 Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 taa. A ja dalem w boot.ini /3GB i mam 2GB ramu a mi jakies liche vizki z normalem jako trawa wywala ciagle.
Hynol Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Na amdziaku mam wsadzone 1GB i ze switchem łyka wszystko. Procek nie podkręcony, ram markowy, płyta asus, Win 32bit Home SP2 ze wszystkimi aktualizacjami. Nie ma problemu. Jeżeli u was jest, to cos nie tak z waszymi sprzętami lub systemami.
Rekomendowane odpowiedzi