Rainman Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 taki koncepcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 koncept...czego? do czego? ogólny zamysł? PS: to jest teczka? finisz? wip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 teczka to może nie... czego to chyba widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 praca finalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 zmien w takim razie nazwe watku... przeczytaj regulamin najpierw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 sorki :) zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Finished 2D: concept zebry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 thx za wskazówki jestem nowy w tej materii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Sam rysunek fajny, śmieszny. Masz jeszcze tego troche? dawaj dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 co ta zebra brała :D dobra jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Tylna noga ta która jest zgięta jest zrobiona anatomicznie niepoprawnie ma o jedno zgięcie za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Cookiez_ Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Mwhaha słodko wygląda z tymi oczyma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 niezle pofrikowana ta zebra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Jak coś zrobie z konceptów to zamieszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 hmm.. z tym zgięciem jest dobrze, przypatrz sie na konie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 zresztą dobra, sam nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 :DD faktycznie spieprzyłem zgięcie błahahaha, kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
veri_jr Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Rainman, edytuj posty! A zebra jest extra, podoba mi się, tylko ta noga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 hmm nogi nie powinny wyrastać z szyji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 patrząc na ostatnie tematy w dziale 2D z dopiskiem "finished" ten jest chyba najdziwniejszy i zdecydowanie najoryginalniejszy (dlaczego? sprawdźcie "finished 2D", które pojawiły się trochę wcześniej xD) Sama zebra mi sie nie podoba, paski wychodzą poza zebrę, mało kolorów i w dodatku są dosyć mdłe. Projekt zebry (czy też jej przerobienie) raczej mało ambitny, do tego ze sporą ilością błędów, (proporcje, uszy, kopytka, szyja wyrasta spod głowy, wspomniane wcześniej nogi tylne, no i połączenie przednich z tułowiem) dziwne jest też cieniowanie (cienie dodane bardziej losowo, niż przemyślanie). Wybacz, że nie słodziłem, ale czasem takie smęcenie, jak te moje powyżej, lepiej motywuje do dalszego działania niż masa pochwał ;p Tak czy inaczej czekam na następne prace. ps. edytuj wcześniejsze posty, po prawej masz przycisk 'Edycja', zamiast pisać jeden pod drugim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainman Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 spox :D ale jakby nie patrzeć jest to swoista karykatura a nie atlas anatomiczny więc wielkość uszu była w 100% przemyślana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi