futura Napisano 12 Grudzień 2003 Share Napisano 12 Grudzień 2003 Kilka moich prac wykonanych jakieś 2-3 miesiące ale teraz zajmuję sie innym projektem :) Zapraszam do WIP! http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=7952 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 kolejna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2003 i jeszcze jedna ;) (wg. mnie najlepsza) proszę o komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Scenka 1 najlepsza... \"Krople\" jakos do mnie nie trafiaja... \"Thomson\" chm... fajne :) ten obrazek na pierwszej plazmie bym zmienil. ogólnie spoko, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 Hmmm jakies takie nijakie te pracki. Duzo nie trzeba by czasu by cos takiego zrobic :] W sumie nie podobaja mi sie pracki ktorych nie moge zakfalifikowac do jakies kategorii :] I ta kropla na 3 prostokacie od dolu po lewej wyglada jak kolec :] Innym moze sie podoba... Ja jestem na nie. :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 14 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2003 Zgadzam się z tobą Hunter :) Na te prace poszło bardzo mało czasu ale akurat w tym czasie nie miałem do roboty nic konkretnego :) a do oświetlenia scenki \"krople\" to użyłem 2 świateł. Jedno po lewej stronie drugie po drugiej i rzeczywiście popsuło to wygląd pracy (nie chodzi mi o ten kolec, bo to był błąd już w fazie modelowania :) dzięki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Czas pracy nie jest najważniejszy, ważny jest EFEKT... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 eee... pomysl z kroplami mi sie podoba, wykonanie dyplomatycznie ominę, i taka rada fachowa: nie korzystaj z textorek czy obrazkow dostępnych jako sample w takim czy innym oprogramowaniu, tak sie z klada ze sie wszystkim juz opatrzyly i denerwują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 To ja teraz na pocieszenie, żeby futura nabrał więcej optymizmu. To znaczy jeszcze więcej, bi juz ma... Obrazek z kroplami podoba mi sie najbardziej... Dlaczego pytacie? hmm... Po piersze kojazy mi się z teledyskiem All Is Full Of Love... (jesli ktoś nie zna to z nim nie gadam :P) Po drugie wykozystuje możliwości grafiki 3d do przedstawiania rzeczy nieprzedstawialnych... czyli że niemozliwe staje się mozliwym a brak ograniczeń popycha wyobraźnie. I tu to masz. I to mnie urzekło i tak trzymaj i w ogóle... Ogólnie to bardzo proste i przejzyste... może trochę zbyt proste bo miejscami pustawe, ale wszsytko przed Tobą... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 20 Grudzień 2003 Share Napisano 20 Grudzień 2003 A ja nie widze obrazków:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 21 Grudzień 2003 Share Napisano 21 Grudzień 2003 malefatal: bo forum mialo problemy i wszystkie obrazki poszly sie *** :) może futura jeszcze raz je wrzuci... warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 :) skoro warto wrzucić moje prace ponownie to chętnie to zrobię :) To fajnie że komus skojażyły się z klipem Bjork bo była to moja mała inspiracja, tak samo jak scenka z robotami podobnymi do tych z klipu ale projekt zostawiłem bo miałem trudności ze zrobieniem twarzy robotom co nie udaje mi się do dziś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 To ta pracka skojażyła się z All is full of love. (to informacja dla tych z którymi nie gada Kris_R :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 a jak podoba wam się moje logo ? :) (zrobiłem je w paincie :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 hm, da pracka z kroplami, ma cos w sobie. dobry pomysl , wykonanie choc czytelne to moglo by byc lepsze. moze animke z tego zrobic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Te krople: wykonanie bardzo prościutkie a jednak coś w tym jest. Natomiast pozostałe dwie prace też są proste, ale tym razem nie ma w nich zupełnie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi