Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Scenka 1 najlepsza...

\"Krople\" jakos do mnie nie trafiaja...

\"Thomson\" chm... fajne :) ten obrazek na pierwszej plazmie bym zmienil.

ogólnie spoko, pozdrawiam

Napisano

Hmmm jakies takie nijakie te pracki.

Duzo nie trzeba by czasu by cos takiego zrobic :]

W sumie nie podobaja mi sie pracki ktorych nie

moge zakfalifikowac do jakies kategorii :]

I ta kropla na 3 prostokacie od dolu po lewej wyglada jak kolec :]

Innym moze sie podoba...

Ja jestem na nie. :]

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Zgadzam się z tobą Hunter :) Na te prace poszło bardzo mało czasu ale akurat w tym czasie nie miałem do roboty nic konkretnego :) a do oświetlenia scenki \"krople\" to użyłem 2 świateł. Jedno po lewej stronie drugie po drugiej i rzeczywiście popsuło to wygląd pracy (nie chodzi mi o ten kolec, bo to był błąd już w fazie modelowania :)

dzięki za opinie

Napisano

eee... pomysl z kroplami mi sie podoba, wykonanie dyplomatycznie ominę, i taka rada fachowa: nie korzystaj z textorek czy obrazkow dostępnych jako sample w takim czy innym oprogramowaniu, tak sie z klada ze sie wszystkim juz opatrzyly i denerwują :)

Napisano

To ja teraz na pocieszenie, żeby futura nabrał więcej optymizmu. To znaczy jeszcze więcej, bi juz ma...

Obrazek z kroplami podoba mi sie najbardziej... Dlaczego pytacie? hmm...

Po piersze kojazy mi się z teledyskiem All Is Full Of Love... (jesli ktoś nie zna to z nim nie gadam :P)

Po drugie wykozystuje możliwości grafiki 3d do przedstawiania rzeczy nieprzedstawialnych... czyli że niemozliwe staje się mozliwym a brak ograniczeń popycha wyobraźnie. I tu to masz. I to mnie urzekło i tak trzymaj i w ogóle...

Ogólnie to bardzo proste i przejzyste... może trochę zbyt proste bo miejscami pustawe, ale wszsytko przed Tobą... pozdro

Napisano

malefatal: bo forum mialo problemy i wszystkie obrazki poszly sie *** :) może futura jeszcze raz je wrzuci... warto!

Napisano
  • Autor

:) skoro warto wrzucić moje prace ponownie to chętnie to zrobię :)

To fajnie że komus skojażyły się z klipem Bjork bo była to moja mała inspiracja, tak samo jak scenka z robotami podobnymi do tych z klipu ale projekt zostawiłem bo miałem trudności ze zrobieniem twarzy robotom co nie udaje mi się do dziś :)

Napisano
  • Autor

To ta pracka skojażyła się z All is full of love. (to informacja dla tych z którymi nie gada Kris_R :) )

Napisano

hm, da pracka z kroplami, ma cos w sobie. dobry pomysl , wykonanie choc czytelne to moglo by byc lepsze. moze animke z tego zrobic ?

Napisano

Te krople: wykonanie bardzo prościutkie a jednak coś w tym jest. Natomiast pozostałe dwie prace też są proste, ale tym razem nie ma w nich zupełnie nic.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.