Napisano 6 Wrzesień 200717 l kiedys zaczelem robic i zaleglo gdzies na dysku, moze teraz mi sie uda dokonczyc, troche stuningowalem stara wersje, niedlugo wrzuce wiecej, napiszcie jak tam lezy...w skalkach...;] stara wersja nowa
Napisano 6 Wrzesień 200717 l jakoś pusto, łyso, budynek stan surowy.. powodzenia jak wyżej + spontaniczne połączenie z gruntem - ale to Wip wiec powodzenia
Napisano 7 Wrzesień 200717 l Autor Na poczatek dzieki wielkie Lisowi za wrzucenie tutoriala z clothem, troche sie pobawilem, ocencie ktore szmatki lepsze, hehe, i zrobilem wode w basenie, moze byc, czy dalej kombinowac...wieczorem wrzuce caly widok...;]
Napisano 7 Wrzesień 200717 l ta zaslona mi sie niepodoba schody wisza w powietrzu. zrob wode lekko pofalowana a nie tak mocno.
Napisano 8 Wrzesień 200717 l Autor wrzucam caly widok, na kolory nie patrzcie bo to tak na szybko bylo zrobione...musze cos z tym gruntem wymyslec, bo nie pasuje mi tam cos... ;]
Napisano 8 Wrzesień 200717 l Woda juz lepsza... ale teksturuje sie dopiero na koniec. i popraw te szmatki po prawej stronie przy wodzie.. i cos ze skalami zrob.
Napisano 8 Wrzesień 200717 l zaznaczylem ci co moim zdaniem do poprawy. 1. to ziemia to brazowe ? ziemia nigdy nie jest rowna. 2. zrob cos z tym zaznaczonym na czerwono. 3. zrob cos ze schodami zeby neiwisialy w powietrzu. 4. pod szmatami jest przerwa. chyba nie powinno jej byc :) 5. sproboj cos z zaslonami porobic :P
Napisano 8 Wrzesień 200717 l heaven -> Następnym razem pisz dokładnie co chciałbyś poprawiać bo jakoś nie widzę uzasadnienia w tych zaznaczeniach. B.ładny projekcik. Nawet bardziej bym wysunął ten basen. żeby już wisiał nad skałami. Co do wody to fale są stanowczo za duże. zmniejsz je do 10% tego co jest teraz. Zasłony mają za mało detali. Wyglądają jak miniaturka. tak więc więcej segmentów i symuluj od nowa.
Napisano 9 Wrzesień 200717 l Autor Dzieki za pomoc i komentarze, ale to jeszcze nie koniec, malymi kroczkami do przodu, poprawilem kilka rzeczy i ustawilem kamere (chyba?) heaven: 0:dzieki 2:zrobie cos z tym napewno 3:schody poprawilem 4:przerwa ma byc, to ma wisiec nad basenem, nie wiem czy nawet nie zlikwidowac tej scianki z tylu 5:poprawilem troche szmatke...;] Lis...dzieki rowniez i pracuje dalej, wode poprawilem a teraz wyglada to tak (sorry za ten zielony i rozowy)...;]
Napisano 10 Wrzesień 200717 l fajny projekcik, ciekawie sie zapowiada podobaja mi sie te kotarki suwane ;) eleganckie a zasłona jak z sindbada ;] pozdrawiam Artur
Napisano 11 Wrzesień 200717 l Autor Az chce sie pracowac takie komentarze dajecie, teraz to wyglada tak, jak przekombinowalem cos to napiszcie...koniecznie...;] render: 1:musialem ukryc cala restauracje bo komp nie dawal rady, ale ona tam jest 2+3:nie wyrenderowala sie textura okiennic, ale ona tam jest tak jak na nr 1 2:nie wiem czy nie opuscic tla jeszcze nizej zeby krawedz asenu w niebo wchodzila, a nie w morze przed wrzuceniem do FW poprawie co widze, i co napiszecie... ale to na stacjonarnym kompie za kilka dni, bo lap juz sie grzeje...;]
Napisano 11 Wrzesień 200717 l - niebo jest bezchmurne, a cienie rozmyte, to nie pasuje - w pierwszym obrazku z dołu po prawej miejsce gdzie się kończy mur a zaczyna ziemia nie jest ładnie wykończone, widać poligony, daj tam jakieś kamienie lub krzaczki. - na drugim obrazku schody wiszą w powietrzu (prawdopodobnie to też z braku cienia) - drugi obrazek by chyba lepiej wyglądał bez tego obramowania u góry, obetnij to - linia horyzontu jest w złym miejscu. powinna być na zbiegu liń. popatrz na załącznik.
Napisano 11 Wrzesień 200717 l nieźle to już wygląda, tylko te schody chyba trochę latają ? ;/ albo takie sprawiają wrażenie :p no a co do leżaków, to takie nowoczesne klęczniki kościelne trochę wyszły:P :D
Napisano 13 Wrzesień 200717 l Autor Dzieki wielkie za komentarze i pomoc, wkrotce wykoncze i poprawie, narazie postanowilem zamienic kleczniki (dobre;]) na rozkladane lezaczki, a wyglada to tak:( w wersji roboczej oczywiscie)...;]
Napisano 14 Wrzesień 200717 l wyglada na niezbyt wytrzymale - szczegolnie te cienkie podporki oparcia