Napisano 13 Grudzień 200321 l Przysyłam kolejną prackę do krytykowania zrobiłem to na 3d maxie 3. Dla waszej wiadomości grafiką 3d zajmuję się od trzech miesięcy
Napisano 13 Grudzień 200321 l powiedz prawde - nie chcialo ci sie juz robic teksturek i wchodzic w detale czy od poczatku samolot mial byc drewniany?
Napisano 14 Grudzień 200321 l Autor Począdkowe plany dotyczące tego modelu były związane z pewną animacją lecz z powodu braku czasu wykorzystałem go w taki sposób. Część teksturek miałem już zrobionych.
Napisano 14 Grudzień 200321 l a szkoda bo z tego mogl byc na prawde niezly model!! tak jest tylko sredni :| najbardziej mnie razi ze podstawka i samolot sa robione z tego samego drewna. (ze nie wspomne o drewnianych linkach, pal szesc kabine pilota...) a wogole to jak na niego patrze to mam ochote na czekolade (mniam...)
Napisano 14 Grudzień 200321 l Niezla pracka, Denerwuje mnie ta ucieta łopatka śmigła... i jak powiedzial kru material podstawki i samolotu moglby byc inny... :) Pozdrawiam...
Napisano 15 Grudzień 200321 l szkoda że nad światłem nie popracowałeś... mogłoby lepiej się prezentować Twoje modelowanko w lepszych warunkach... no i odnośnie teksturek to samo... Wniosek - podciągnij się ze świateł i materiałów, kosztem modelowania tak, żeby wszsytkie elementy ze sobą współgrały. Bo póki co modeling jest niezły a reszta dość mocno odstaje... pozdro