Gość ninobask Napisano 9 Styczeń 2008 Napisano 9 Styczeń 2008 Cześć wszystkim - Trafiłem tutaj całkiem przypadkowo i nawet specjalnie się zarejestrowałem żeby ocenić tą pracę - może dzięki takim ludziom przestaną nas w końcu wykańczać takimi filmami jak wiedźmin ;), pełen szacunek dla tej pracy - a uwierzcie mi trudno mi dogodzić. I teraz moje pytanie, jeżeli nie na miejscu to przepraszam - gdzie na waszym forum jest coś takiego jak szkółka czy cosik takiego? Chodzi mi generalnie jak zrobić jakiś fajny button 3d do stronki ewentualnie jakiś fajne klimaty z tekstem które nadawałyby się do neta. Zainstalowałem 3DS Max 8 - i muszę to znowu powiedzieć pełen szacunek !!! jeżeli ********** teraz głupoty to sory ale jestem troszke, że tak pofiem cyknięty - pozdrawiam was wszystkich ludzie - helo! Prosze o zapoznanie się z regulaminem forum
Gość pawelmarian Napisano 2 Maj 2008 Napisano 2 Maj 2008 Witam , jestem tu nowy i chciałbym się dowiedzieć którym programem zrobiłeś ten projekt, bo jest genialny ;D z góry dzięki za odpowiedz , pozdrawiam
snajper992 Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 no fajnie ale w tym 1 renderingu chyba zabardzo sie spieszyles i niechcialo ci sie dopracowac calosci dlatego wrzuciles tylko jakis tam obrazek, a dotego jego jakosc jest slaba i model na nim wyszedł slabo, bo miał wieksza jakość od samego obrazka. POZATYM SAM MODELIK I TEXTURY BARDZO MI SIE PODOBAJą . pozdro. snajper
Rekomendowane odpowiedzi