Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 34,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cześć wszystkim - Trafiłem tutaj całkiem przypadkowo i nawet specjalnie się zarejestrowałem żeby ocenić tą pracę - może dzięki takim ludziom przestaną nas w końcu wykańczać takimi filmami jak wiedźmin ;), pełen szacunek dla tej pracy - a uwierzcie mi trudno mi dogodzić. I teraz moje pytanie, jeżeli nie na miejscu to przepraszam - gdzie na waszym forum jest coś takiego jak szkółka czy cosik takiego? Chodzi mi generalnie jak zrobić jakiś fajny button 3d do stronki ewentualnie jakiś fajne klimaty z tekstem które nadawałyby się do neta. Zainstalowałem 3DS Max 8 - i muszę to znowu powiedzieć pełen szacunek !!! jeżeli ********** teraz głupoty to sory ale jestem troszke, że tak pofiem cyknięty - pozdrawiam was wszystkich ludzie - helo!

Prosze o zapoznanie się z regulaminem forum

Napisano

Witam , jestem tu nowy i chciałbym się dowiedzieć którym programem zrobiłeś ten projekt, bo jest genialny ;D z góry dzięki za odpowiedz , pozdrawiam

Napisano

no fajnie ale w tym 1 renderingu chyba zabardzo sie spieszyles i niechcialo ci sie dopracowac calosci dlatego wrzuciles tylko jakis tam obrazek, a dotego jego jakosc jest slaba i model na nim wyszedł slabo, bo miał wieksza jakość od samego obrazka. POZATYM SAM MODELIK I TEXTURY BARDZO MI SIE PODOBAJą .

pozdro. snajper

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.