Napisano 26 Wrzesień 200717 l Sadze ze Bro niezmapowane elementy jeszcze zoptymalizuje. Jestem ciekaw jestem jak nalozysz texture na wneke okna. Czy zrobisz jeden pasek koloru cegly i ramowki wneki okna, czy podzielisz meshem czy wogole dasz jeden kolor. Fajne te okna, od dawna nie robilem takich okienek to se trzaslem jedno i przy okazji pokaze o co chodzi po pewnie znowu zagmatwalem z pisaniem XD
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Autor Naprawde nie wiem o co wam chodzi :) Ja modeluje zawsze tak aby kazdy vertex laczy sie z drugim bo potem bardzo czesto sa klopoty w engine, chyba ze nie trzeba to robie to elementarnie - ale w tym przypadku uznalem ze bez sensu jest sie bawic i oszczedzic pare poligonow i miec brzydka siatke ( chodzi mi o to ze zazwyczaj trzeba zrobic tak aby elementy lekko wchodzily na siebie) wiec sobie odpuscilem. Okna wygladaj tak: I na moje jest to najbardziej rozsadne posuniecie w tym przypadku Pozdro
Napisano 26 Wrzesień 200717 l Nie spoko jest. Wiesz wszystko ozalezy od silnika jak powiedziales, ja dosuwam :O A i tak nie bedziesz tego wrzucac do silnika wiec co tam. Jedziesz ziomal jedziesz :)