Napisano 14 Grudzień 200321 l Witam! Ja uwazam, ze jest calkiem... ;-) Fajnie wyglada! ...choc do tych referencji to mu troche daleko! Jak go zobaczylem to pomyslalem ze to jakis mlody koles jest, a na refer jakis dziadek! [lol2] Pozdrawiam!
Napisano 14 Grudzień 200321 l Model bardzo fajny. Jeśli chodzi o zgodność z referencją to powinieneś według mnie pogłębić i wyostrzyć zmarszczki. Aktualnie skura jest troszkę zbyt naciągnięta. Całą resztę będziesz musiał zrobić teksturką. [soczek]
Napisano 14 Grudzień 200321 l swietny wyraz twarzy!!!!. na twouim miejscu odpuscilbym juz sobie referencje i pojechal w karykaturke :) wydaje mi sie tylko ze tylna czesc czaszki jest zle wysklepiona. (moze za waska, i na pewno brakuje mu potylicy)
Napisano 14 Grudzień 200321 l Autor ciągle nad tym kombinuje... a texturke zrobie później... narazie model... dzięki jak ktoś jeszcze coś dopatrzy niech pisze... pozdroo
Napisano 14 Grudzień 200321 l Troszke głowa jest nie poporcjonalna: tzn, oczy nie są na srodku głowy a powinny nawet na tych referkach widac ze są mniejwięcej na środku wysokości głowy. Wydaje mi sie ze to czoło sie za krótkie, wysdłuż je troche, może bedzie lepiej. Powodzenia;)
Napisano 14 Grudzień 200321 l A czym on sie tak zdziwil? Poglebilbym oczodoly. Sfaldowalbym bardziej zmarszczki. Przesunalbym troche podbrodek do przodu. Podnioslbym czolo do gory (dzieki temu oczy by byly bardziej na srodku). Ale co Ty zrobisz zalerzy od Ciebie:)
Napisano 14 Grudzień 200321 l jako mordka, calkeim calkeim sie prezeentuje... jako mordka z referencji juz troche gorzej :D... ja bym odwazne rysy twarzy zrobil... acha, i jeszcze szczeka jest pojechana... szczegolnie to widac na ostatnim screenie posrodku :)... mam nadizeje, zei wiesz o co chodzi :)... no ale model calkeim calkeim, czekam na dalszy rozwoj sytuacji :D
Napisano 14 Grudzień 200321 l no dokladnie zgadzam sie z Darkelfem- jako mordka calkiem calkiem jako mordka z referencji nie bardzo
Napisano 14 Grudzień 200321 l Chyba troche jest za długaśna hehe znaczy sie no powinna byc taka troche bardziej spłaszczona ( ale sformułowanie troche bardziej buahahahahaha )ale wiesz oco mi chodiz ciom nie ?? Bo tak to całkiem niezle podoba mi sie spore postepy i pełen podzin gratulacje , co dalej co dalej czas oczekiwania nadszedł hehe :D
Napisano 15 Grudzień 200321 l Autor yo! Panowie mam problem! Coś mi sie stało [nie wiem co..] jak odpalam moją scene wyskakuje info... chce cos wyrenderować - następny błąd... mógłby mi ktoś pomóc lub wyjasnić co mam zrobić?! dzięki
Napisano 15 Grudzień 200321 l ja wiem co sie stalo- popsulo sie, a tak serio to chyba nikt nie wie jaki jest teog powod- sam to mam czesto :(