#Pawel Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Gnieciesz chłopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Świetne - shader lakieru powala :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 teraz nie tylko super modelujesz ale i cudne renderki robisz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 piekne autko, renderki :) moglbys cos czesciej wrzucac na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 4 Październik 2007 Autor Share Napisano 4 Październik 2007 Dziękuję wszystkim za komentarze i zapraszam do galerii :) mrkrzysiek, wziąłem Twoją rade pod uwagę, Predator, jak już troche się nauczyłem renderować to może powrzucam jakieś starocie... jak tylko znajdę czas i chęci ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Witam, odkopę troszkę temat, ponieważ dodałem w pierwszym poście link do skromnego "making of" Astry, zainteresowanych zapraszam do pobierania :) Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi