null Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 nie moge wlanczyc Modo 202... poprostu wyskakuje blad ze nie mozna odpalic ze zwgledu na brak : dbgeng.dll wiec sciagam i teraz wogole nic nie wyskakuje... nacpoczatku niby sie wlancza a potem znika... co mam zrobic ? moze ktos wie tutaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 to może spróbuj modo 301 może będzie działać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 może ustaw tryb zgodności, przeinstaluj modo lub zainstaluj nowe sterowniki do karty graf lub update dx :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Ach te oryginalne problemy z "oryginalnym" oprogramowaniem LOL. [spoko spoko - sam nie jestem swiety ale bawia mnie takie watki ;)] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
null Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 może ustaw tryb zgodności, przeinstaluj modo lub zainstaluj nowe sterowniki do karty graf lub update dx :> zrobilem to i to i nie podzialalo ;/ ja chce poznac tylko modo na trialu wiec legalnie wiec niewiem o co Ci chodzi Nezumi Moim zdaniem ogolnie na tym forum to 70 % ludzi pracujacych na nie legalu ;) reszta to z firmy xD ale moze to tylko moje zdanie ;) Mniejsza z tym wszystkim chce modo poznac i nie moge nic nie pomoglo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 napisz na forum luxology jest tam więcej ludzi w temacie, powinni pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_new_B Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Moim zdaniem ogolnie na tym forum to 70 % ludzi pracujacych na nie legalu ;) reszta to z firmy xD ale moze to tylko moje zdanie ;);/ Smiała teoria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi