null Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 nie moge wlanczyc Modo 202... poprostu wyskakuje blad ze nie mozna odpalic ze zwgledu na brak : dbgeng.dll wiec sciagam i teraz wogole nic nie wyskakuje... nacpoczatku niby sie wlancza a potem znika... co mam zrobic ? moze ktos wie tutaj ?
Destroyer Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 to może spróbuj modo 301 może będzie działać:)
xeav Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 może ustaw tryb zgodności, przeinstaluj modo lub zainstaluj nowe sterowniki do karty graf lub update dx :>
Nezumi Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Ach te oryginalne problemy z "oryginalnym" oprogramowaniem LOL. [spoko spoko - sam nie jestem swiety ale bawia mnie takie watki ;)]
null Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Napisano 13 Wrzesień 2007 może ustaw tryb zgodności, przeinstaluj modo lub zainstaluj nowe sterowniki do karty graf lub update dx :> zrobilem to i to i nie podzialalo ;/ ja chce poznac tylko modo na trialu wiec legalnie wiec niewiem o co Ci chodzi Nezumi Moim zdaniem ogolnie na tym forum to 70 % ludzi pracujacych na nie legalu ;) reszta to z firmy xD ale moze to tylko moje zdanie ;) Mniejsza z tym wszystkim chce modo poznac i nie moge nic nie pomoglo ;/
Destroyer Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 napisz na forum luxology jest tam więcej ludzi w temacie, powinni pomóc
3d_new_B Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 Moim zdaniem ogolnie na tym forum to 70 % ludzi pracujacych na nie legalu ;) reszta to z firmy xD ale moze to tylko moje zdanie ;);/ Smiała teoria.
Rekomendowane odpowiedzi