Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

specyficzna pigmentacja,no, o ile faktycznie wygladasz jak indianin topielec jest oki:)

Nie wiem jak tam z fizycznym podobienstwem, ale jak zwykle napisze to co zwyklem tobie pisac, coraz lepiej:)

Napisano
  • Autor

cholera ..no wlasnie , problemy z monitorem mam i rozjasniam obraz we wlasciwosciach karty , nie wiem za bardzo jak uzyskac odpowiednia jasnosc :/

to strsznie denerwujace , wierzcie mi ..

no ale dzieki za mile slowa - jak ostatnim razem wrzucam lekko rozjasniana wersje.. moze teraz trafie ?

dead2.jpg

Napisano

podoba mi sie malarskosc ale miejscami zdaje mi sie ze nie panujesz nad plama i kolorami

bardziej podoba mi sie dolna i gorna czesc - srodkowa jest \"przesadzona\" za duzo lini - moim zdaniem sa zbedne w takiej ilosci

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

dzieki , to bylo mile ;) jesli chodzi o linie . no coz , jak widac na szkicu mam jescze okulary ktorych nie chcialo mi sie juz \"malowac\" moze to wlasnie o to Ci chodzi. ale nic to , jescze raz dziekuje!

Napisano

co do jasności monitora, poszukaj opcji preset color (powinno być w każdym monitorze) i zobacz ile masz, u mnie są trzy opcje: user, 9300 i 6550, przy czym 9300 to najjaśniejszy a 6550 to najciemniejszy. Możliwe, że to to, choć głowy nie dam. Mam nadzieję, że pomoże.

Napisano

Jest prawie ok, ale mógłbyś pokombinować z tłem, jakieś drzewa albo coś takiego, przyroda. :)

Giegu

Napisano

Ciemniejsza wersja lepsza :D

Ale wrócę do lini [liń? jak to po polskiemu?] - dorysuj te okulary albo pozbądź się ich, są mylące dla ludzi mojego pokroju :D

Napisano
  • Autor

hej .

co do monitora to mam jakiegos starego phlipsa 15 cali a jedne opcje w nim to dwa pokretla do jasnosci i jakies cos do przesuwania obrazu. no nie wazne. Zmieniac ani poprawiac nie bede bo i specyficzny nastroj jaki mi towazyszylprzy malowaniu\" minal na jakis czas.

Serinde - co do linii to zapamietam sobie ;) nie wiem jednak jacy sa ludzie Twojego pokroju .. hm ?

:)

Pa.