DaRoZ Napisano 16 Wrzesień 2007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 19 SESJI: 23.09.2007
witkowski Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 obrazek z serii: shift tap. edit: hehe zrobilem w gamie enviromentu.
ortheza Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 moje bardziej tradycyjne w formie i tresci :]
DaRoZ Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Napisano 20 Wrzesień 2007 witkowski-> bardzo bardzo :) ortheza-fajne tylko dociagnalbym troche dalej i urozmaicil kolorki. designboot-> machniesz tez cos?
maciekG Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 ja tez w podobnych klimatach co ortheza.. narazie pol godziny..
Mr Pank Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Pająk pożre muchę a potem zostanie staranowany przez wielkiego nosorożca z wielkim rogalem na czole po czym zmutuje w wielką żabę z jednym okiem którą zaatakują człowieki z plemienia oszczepów którzy zostaną wyeliminowani przez snajpera..... "to ja lece na polowanie"
DaRoZ Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Napisano 20 Wrzesień 2007 MaciekG-bardzo fajne kolorki :) Tak widze ze watek zyje :D przylaczam sie rowniez do zabawy: ~1,20h taka pierwsza interpretacja tematu, zobacze moze jeszczze cos innego uda mi sie zrobic :) pozdrawiam
ortheza Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 dziekia ale zamiast komentowac wrzcac swoje spidy :]
Designer79 Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Hmm, ale o jakie polowanie to właściwie chodzi :D? Żarcik 5 min u to wy taki :P PS: purple fajnie sie masz przynajmniej możesz sie skupic ;)
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Designer79- Idź w to chłopie- TU LICZY SIĘ INTERPRETACJA DOWOLNA( czyt. dobry, oryginalny pomysł, oprócz wykonania)! naprawdę dokończ tą prackę! I Zobacz czym wygrałam edycję "Mały bochater" :D
Designer79 Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 hahaha :) wiem wiem:P niestety muszę sie czymś innym zając wiec, nie dam rady dokończyć. Pozdrawiam
purple Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 oj choćby jeszcze 10/15 minutek- i już będzie mniam, mniam;) no tyle to chyba masz;)
purple Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Tamten gość był bardziej wyluzowany, pewniejszy swej zdobyczy, a ten się gapi tylko trochę z podziwem i trochę z ciekawością...
DaRoZ Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 designer zostaw tamta wersje to nie musi byc finished2d starczy taki speed liczy sie to cos a nie konkretne wykonanie :D
DaRoZ Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 no to nowa interpretacja temaciku- Zolnierze poluja na wielkiego robaKa, ktory i tak poluje na nich :D zmiescilem sie w 1,5h jakby co :P pozdrawiam
Wojpajek Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Nie wiem czy dziś jeszcze można wrzucać swoje pracki ale jeśli tak to chciałem się dołączyć do zabawy. Ja postanowiłem ująć ten temat z perspektywy ofiary, ofiary, która pozostawia po sobie swoje potomostwo- na pastwę oprawców...
witkowski Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 ja nie przepadam za sf. (cos mam zle ustawione kolory. ogladam na innym monitorze i cos nie tak jest przy ciemnym walorze...) Wojpajek: biedne misie. bardzo mi przykro. purple: speed liryczny?
grim666 Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Niestety nie miałem czasu zadbać o walory estetyczne. Przekazuję tylko pomysł.
aspenboy Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 A to i ja coś wrzucę - trochę ponad 1h dłubania:
DaRoZ Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 no to ja tutaj chyba z ostatnim moim podejsciem do tematu, i to chyba koncepcja ktora wystawiam do sondy.... tyl z pierwszej koncepcji reszta od nowa :) pozdrawiam
Designer79 Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Hmm, jak to mówią pierwsza koncepcja zawsze słuszna wiec, tylko odrobinę ją ją "poprawiłem" i tą ver. wystawiam. PS. Daroz ten myśliwy wygląda lepiej, aczkolwiek hmm, mam takie subiektywne wrażenie jakby chciał sie do ofiary przytulić
purple Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Ach, nie zdążyłam a pomysł się właśnie zrodził, no cóż next time... pozdrawiam, bardzo fajne pracki, mam już faworyta;)
Rekomendowane odpowiedzi