Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Regulamin:

• Czas malowania: 1,5 h
  • Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna
  • Prace umieszczamy w tym wątku
  • Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku
  • Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

Nagrody:

• Wybór kolejnego tematu
  • Rekomendacja na stronie głównej serwisu.
  • Umieszczenie pracy w galerii

ZAKOŃCZENIE 19 SESJI: 23.09.2007

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 5,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

witkowski-> bardzo bardzo :)

ortheza-fajne tylko dociagnalbym troche dalej i urozmaicil kolorki.

designboot-> machniesz tez cos?

Napisano

Pająk pożre muchę a potem zostanie staranowany przez wielkiego nosorożca z wielkim rogalem na czole

po czym zmutuje w wielką żabę z jednym okiem którą zaatakują człowieki z plemienia oszczepów którzy zostaną wyeliminowani przez snajpera.....

"to ja lece na polowanie"

mffwpolowaniemt6.jpg

Napisano
  • Autor

MaciekG-bardzo fajne kolorki :)

Tak widze ze watek zyje :D przylaczam sie rowniez do zabawy: ~1,20h taka pierwsza interpretacja tematu, zobacze moze jeszczze cos innego uda mi sie zrobic :) pozdrawiam

cwiczonko48at2.jpg

Napisano

Hmm, ale o jakie polowanie to właściwie chodzi :D?

Żarcik 5 min u to wy taki :P

PS: purple fajnie sie masz przynajmniej możesz sie skupic ;)

Napisano

Designer79- Idź w to chłopie- TU LICZY SIĘ INTERPRETACJA DOWOLNA( czyt. dobry, oryginalny pomysł, oprócz wykonania)! naprawdę dokończ tą prackę! I Zobacz czym wygrałam edycję "Mały bochater" :D

Napisano

hahaha :) wiem wiem:P niestety muszę sie czymś innym zając wiec, nie dam rady dokończyć.

Pozdrawiam

Napisano

oj choćby jeszcze 10/15 minutek- i już będzie mniam, mniam;)

no tyle to chyba masz;)

Napisano

Tamten gość był bardziej wyluzowany, pewniejszy swej zdobyczy, a ten się gapi tylko trochę z podziwem i trochę z ciekawością...

Napisano
  • Autor

designer zostaw tamta wersje to nie musi byc finished2d starczy taki speed liczy sie to cos a nie konkretne wykonanie :D

Napisano
  • Autor

no to nowa interpretacja temaciku-

Zolnierze poluja na wielkiego robaKa, ktory i tak poluje na nich :D

zmiescilem sie w 1,5h jakby co :P

pozdrawiam

cwiczonko51bg3.jpg

Napisano

Nie wiem czy dziś jeszcze można wrzucać swoje pracki ale jeśli tak to chciałem się dołączyć do zabawy.

Ja postanowiłem ująć ten temat z perspektywy ofiary, ofiary, która pozostawia po sobie swoje potomostwo- na pastwę oprawców...

b5fb372be8ec9aa5.jpg

Napisano

ja nie przepadam za sf. (cos mam zle ustawione kolory. ogladam na innym monitorze i cos nie tak jest przy ciemnym walorze...)

blastfastvn9.jpg

Wojpajek: biedne misie. bardzo mi przykro.

purple: speed liryczny?

Napisano

Niestety nie miałem czasu zadbać o walory estetyczne. Przekazuję tylko pomysł.

1190559565.jpg

Napisano
  • Autor

no to ja tutaj chyba z ostatnim moim podejsciem do tematu, i to chyba koncepcja ktora wystawiam do sondy.... tyl z pierwszej koncepcji reszta od nowa :) pozdrawiam

cwiczonko48glde9.jpg

Napisano

Hmm, jak to mówią pierwsza koncepcja zawsze słuszna wiec, tylko odrobinę ją ją "poprawiłem" i tą ver. wystawiam.

PS. Daroz ten myśliwy wygląda lepiej, aczkolwiek hmm, mam takie subiektywne wrażenie jakby chciał sie do ofiary przytulić

Napisano

Ach, nie zdążyłam a pomysł się właśnie zrodził, no cóż next time...

pozdrawiam, bardzo fajne pracki, mam już faworyta;)