Napisano 16 Wrzesień 200717 l Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii ZAKOŃCZENIE 19 SESJI: 23.09.2007
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Autor witkowski-> bardzo bardzo :) ortheza-fajne tylko dociagnalbym troche dalej i urozmaicil kolorki. designboot-> machniesz tez cos?
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Pająk pożre muchę a potem zostanie staranowany przez wielkiego nosorożca z wielkim rogalem na czole po czym zmutuje w wielką żabę z jednym okiem którą zaatakują człowieki z plemienia oszczepów którzy zostaną wyeliminowani przez snajpera..... "to ja lece na polowanie"
Napisano 20 Wrzesień 200717 l Autor MaciekG-bardzo fajne kolorki :) Tak widze ze watek zyje :D przylaczam sie rowniez do zabawy: ~1,20h taka pierwsza interpretacja tematu, zobacze moze jeszczze cos innego uda mi sie zrobic :) pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 200717 l Hmm, ale o jakie polowanie to właściwie chodzi :D? Żarcik 5 min u to wy taki :P PS: purple fajnie sie masz przynajmniej możesz sie skupic ;)
Napisano 21 Wrzesień 200717 l Designer79- Idź w to chłopie- TU LICZY SIĘ INTERPRETACJA DOWOLNA( czyt. dobry, oryginalny pomysł, oprócz wykonania)! naprawdę dokończ tą prackę! I Zobacz czym wygrałam edycję "Mały bochater" :D
Napisano 21 Wrzesień 200717 l hahaha :) wiem wiem:P niestety muszę sie czymś innym zając wiec, nie dam rady dokończyć. Pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 200717 l oj choćby jeszcze 10/15 minutek- i już będzie mniam, mniam;) no tyle to chyba masz;)
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Tamten gość był bardziej wyluzowany, pewniejszy swej zdobyczy, a ten się gapi tylko trochę z podziwem i trochę z ciekawością...
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor designer zostaw tamta wersje to nie musi byc finished2d starczy taki speed liczy sie to cos a nie konkretne wykonanie :D
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor no to nowa interpretacja temaciku- Zolnierze poluja na wielkiego robaKa, ktory i tak poluje na nich :D zmiescilem sie w 1,5h jakby co :P pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Nie wiem czy dziś jeszcze można wrzucać swoje pracki ale jeśli tak to chciałem się dołączyć do zabawy. Ja postanowiłem ująć ten temat z perspektywy ofiary, ofiary, która pozostawia po sobie swoje potomostwo- na pastwę oprawców...
Napisano 23 Wrzesień 200717 l ja nie przepadam za sf. (cos mam zle ustawione kolory. ogladam na innym monitorze i cos nie tak jest przy ciemnym walorze...) Wojpajek: biedne misie. bardzo mi przykro. purple: speed liryczny?
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Niestety nie miałem czasu zadbać o walory estetyczne. Przekazuję tylko pomysł.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Autor no to ja tutaj chyba z ostatnim moim podejsciem do tematu, i to chyba koncepcja ktora wystawiam do sondy.... tyl z pierwszej koncepcji reszta od nowa :) pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Hmm, jak to mówią pierwsza koncepcja zawsze słuszna wiec, tylko odrobinę ją ją "poprawiłem" i tą ver. wystawiam. PS. Daroz ten myśliwy wygląda lepiej, aczkolwiek hmm, mam takie subiektywne wrażenie jakby chciał sie do ofiary przytulić
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Ach, nie zdążyłam a pomysł się właśnie zrodził, no cóż next time... pozdrawiam, bardzo fajne pracki, mam już faworyta;)