hokr Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Witam, wyłączyłem sobie wczoraj monitor bo sciągałem z netu, później włączam i cały windows jest rozmazany, tak jakby ktos walnął lekkiego blura. przeinstalowałem grafike i stery do płyty głównej i bylo ok, włączam dziś kompa i znów to samo:( jak komp sie włącza i to jest ok, dopiero w windowsie robi sie zablurowane:/ wie moze ktos jak pomoc? dzieki!
Marcin_ps Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 CRT? zobacz czy jak winda ci sie wlaczy to czy wlaczenie i wylaczenie monitora cos zmienia ? ( przynajmniej na chwile )
Bruneq Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 wejdz w tryb awaryjny, jak dalej to samo to albo grafika , albo nie wiem co!:) moze wirus jakis?!
hokr Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 tak to CRT, wyłączenie i włączenie monitora na starcie nic nie daje, w awaryjnym to samo przyinstalowalem stery tak jak wczoraj i wczoraj pomogło a dzis nic :(
Marcin_ps Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 tzn jak juz ci sie winda wlaczy to wylacz monitor i wlacz
hokr Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 no no tak robilem:) no ja nie wiem teraz nie wiadomo skad samo mi sie naprawilo :/
hkropinski Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 to pewnie za x czasu problem powróci;) chyba wiekowość monitora daje o sobie we znaki... pozdarwiam
hokr Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 jaka wiekowosc:P monitor mam niecale 2 lata:D brat ma takie co ma 8 lat i smiaga jak szalony :)
Marcin_ps Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 2 opcje albo kinekop juz siada albo musisz przejsc sie znim do jakiegos elektronika od tv/rtv zeby ci podregulowal trafopowielacz
Marcin_ps Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 tak to sie nazywa :) tam masz 2 lub wiecej potencjometrow ten z podpisem "focus" cie interesuje tylko najlepiej to dac osobie ktora tym sie zajmuje "na codzien"
Rekomendowane odpowiedzi