Napisano 22 Wrzesień 200717 l Witam, wyłączyłem sobie wczoraj monitor bo sciągałem z netu, później włączam i cały windows jest rozmazany, tak jakby ktos walnął lekkiego blura. przeinstalowałem grafike i stery do płyty głównej i bylo ok, włączam dziś kompa i znów to samo:( jak komp sie włącza i to jest ok, dopiero w windowsie robi sie zablurowane:/ wie moze ktos jak pomoc? dzieki!
Napisano 22 Wrzesień 200717 l CRT? zobacz czy jak winda ci sie wlaczy to czy wlaczenie i wylaczenie monitora cos zmienia ? ( przynajmniej na chwile )
Napisano 22 Wrzesień 200717 l wejdz w tryb awaryjny, jak dalej to samo to albo grafika , albo nie wiem co!:) moze wirus jakis?!
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor tak to CRT, wyłączenie i włączenie monitora na starcie nic nie daje, w awaryjnym to samo przyinstalowalem stery tak jak wczoraj i wczoraj pomogło a dzis nic :(
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor no no tak robilem:) no ja nie wiem teraz nie wiadomo skad samo mi sie naprawilo :/
Napisano 22 Wrzesień 200717 l to pewnie za x czasu problem powróci;) chyba wiekowość monitora daje o sobie we znaki... pozdarwiam
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor jaka wiekowosc:P monitor mam niecale 2 lata:D brat ma takie co ma 8 lat i smiaga jak szalony :)
Napisano 22 Wrzesień 200717 l 2 opcje albo kinekop juz siada albo musisz przejsc sie znim do jakiegos elektronika od tv/rtv zeby ci podregulowal trafopowielacz
Napisano 22 Wrzesień 200717 l tak to sie nazywa :) tam masz 2 lub wiecej potencjometrow ten z podpisem "focus" cie interesuje tylko najlepiej to dac osobie ktora tym sie zajmuje "na codzien"