SiD Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Oto co zrobiłem , nie bede tego przerabiał ani modyfikował mam nadzieje ze nie bedziecie mnie do tego namawiac wszystkie uwagi mile widzaine bez wzgledu na rodzaj Dzienkuje za uwage :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 nic nie widze :( ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 coś niedobrego sie na formum stało i jakaś amba zjadła obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 no ostatnio wlasnie czasem mi np avatarki nie chca wchodzic itp , ps Pionier fajny avatarek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Sid chetnie bysmy to skomentowali gdybys rzucil obrazkiem :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Grudzień 2003 Share Napisano 17 Grudzień 2003 tez tak mam jak chce obejrzec obrazek....patrze ...a tam go nie ma :( o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 18 Grudzień 2003 Share Napisano 18 Grudzień 2003 czekamy na obrazek... :) (wrzuc go jeszcze raz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi