Napisano 22 Wrzesień 200717 l Witam! Szukam tuta na pluszowego misia... Czy ktoś jesat w stanie mi pomóc?? Z góry dzieki...
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Autor Tiaaa... Tylko, że ja własnie z misiem mam problem :/ Myslałem, że sobie poradze, a okazało się, że skurczybyk nie jest taki łatwy:/
Napisano 22 Wrzesień 200717 l zrob boxa uksztaltuj miska :p z 4rech poligonow po bokach wyciagnij łapki potem nozki, dodaj troche detalu jak szwy itp (prosta robota) dodaj oczka moze byc pol sfery lekko, za sfere wstaw mniejsza(albo wsadz do srodka) bedzie ladniejszy efekt plastku, daj na model modyfikator hair and fur wybierz presta podobij ilosc wlosow, wejdz w edycje i przeskaluj ich dlugosc, nastepnie w ustawieniach daj "cut lenght" na 50 uzyskasz rowne wlosie i wcisnij f9 poczekaj dluzej bo pierw przeliczy geometrie aha i polecam haira z maxa 9
Napisano 22 Wrzesień 200717 l albo vray fur od biedy z krótkimi włsiami i podniesionym gravity;) do misia pluszowego przyda sięogólny zarys z odpowiednim ichamferami> turbo smooth>edit poly z soft selection> FDD może też czasem i na górze edit poly z detalami;)
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Vray fur jest dobry do misia, choć te misie na rynku to mają różne futerka. ...I w ten sposób się zdemaskowałem, że zamiast po pubach, szlajam się po sklepach z zabawkami...
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Tylko koledze chyba nie o siersc sie rozchodzi a o sam model. BTW zeby robic siersc z vray fur trzeba w tym "czyms" renderowac wiec nie polecam juz lepiej hair and fur i MR :]