Orangegraphics Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Tak więc, co w wipie się dowiedziałem to się dowiedziałem i jest finished. wszystkim dziękuję za pomoc. mam nadzieje że te felerne ręce są lepsze;) a tutaj Highres: http://www.orangegraphics.neostrada.pl/images/final.jpg
Ania Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 scena fajna jest kilka niedociągnięć o których chyba wiesz, ale całość jest sympatyczna gratuluję ukończonej pracy i czekam na następną :)
arev Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Pomysł fajny, wykonanie gorsze. Moim zdaniem szyny wyglądają zbyt nowocześnie do takiego wagonika i w ogóle trochę przypominają radiator z heatpipe'ami. Przydałby się też jakiś motion blur na wagoniki i pasażerze. Aha, tło chyba doklejałeś w post? Bo są ślady anti-aliasingu z białego tła (i nierównego wycinania chyba też ;). Pozdrawiam.
pecet Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 ogólnie ładne, ale nie czuć prędkości (w ogóle ruchu), on sie boi czy będzie wymiotował? stawiam na drugie ;)
Beatou Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 nom dynamika by sie przydała i postać lepsza ale pomysł to po prostu mistrzostwo swiata :D
Orangegraphics Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Napisano 25 Wrzesień 2007 wiecie, zawsze można coś poprawić;) Ania> dziękuję;) za wiarę we mnie także;) arevulopapo> nooo... post był, nie myślałem że aż tak będzie widać;) tak, myślałem nad blurem, ale wtedy nic nie było widać, traciło sie wyraziostość pracy. pecet> jakieś pomysły jak dodać dynamiki? p3ter> dzieki, co do uwag to to samo co wyżej;) Beatou> danke shon;)
LISEK Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 fajny pomysl, szczegolnie te zblurowane tory daja fajny efekt... popracuj troche nad anatomia...
Rekomendowane odpowiedzi