Marcel ArTech Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Proszę o sugestie....... coś mi się tu nie widzi ...... poradzcię cosik scenka z animki ujęcie 1 - 1400 klatek.
dr Ug Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Temacik do poprawy. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?fid=66
Zwierzak Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Mnie się podoba Ale jak chcesz może być kilka uwag/sugesti Poraw Asteroidy. A i powiedz czego mamy się konkretnie czepiać ???
don_filippo Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Mnie się podoba, jednakże uważam, iż kosmos jest zbyt jasny...Przeto tam jest ciemno jak w du....., a u Ciebie tyle gwiazd, że aż nie czuje się strachu, przed bezmiarem i ogromem wszechswiata.... chyba, że jest to jakas ciasna galaktyka (a może inny wszechswiat?)... Fajne [piwo]
Marcel ArTech Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Napisano 17 Grudzień 2003 czepiajcie się wszystkiego !!!! :)) co masz na mysli mowiac \"popraw asteriody\" co dokładnie............?? Ten projekt ma byc fajna animka S/F więc licze każde sugestię
Marcel ArTech Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Napisano 17 Grudzień 2003 http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8070&page=2 ZOBACZCIE RÓWNIEŻ FOTOMONTAŻ (koleś w żółtej marynarce) :)))) !!! WKRÓTCE więcej na temat animki
Rafal Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 palnety super ci wyszły. asteroidy mogą być ale ta przestrzeń jakaś dziwna - pierwsze z czym mi sie kojażyła to asfalt widziany z bliska który ostatnio robiłem, tzn wygląda jagby miał jakiegoś bumpa narzuconego. Zrób cos z tym tłem i będzie ok - pozdrawiam
Ufooox Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 o teraz widze, bardzo fajne, drug czemu wywaliles mi post?
Nimrod Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Czytaj posty!! Szczególnie moderatorów, jeżeli chcesz, żeby twój temat nie został usunięty. Screeny mi się podobają, z chęcią zobaczyłbym całą animację :)
Zwierzak Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Hmm wiesz sam nie wiem... Trochę mi nie pasują do sceny kolorystycznie może to teksturka nie wiem. Ale chodzi tylko o moje odczucie.Są cukierkowe
Marcel ArTech Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Napisano 17 Grudzień 2003 co do animki - dzięki chyba chodzi o tlo jest za geste - i nie wiem jak osiagnac wieksza glebie (to znaczy uczucie ogromnej przestrzeni) tu mam problem. Asteroida modeluje juz drugi dzień - i wyglada lepiej :) - moze jutro zamieszcze poprawione screeny. Napiszcie cos o fotomontazu http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8070&page=2 Wiecie co - doppiero zaczolem dzialac na forum i jest ZAJEB*****ŚCIE CO DO CZYTANIA postów proszę o wyrozumiałość ucze się obiecuje się poprawić - prośba do szefów forum - nie wywalajcie - następne już postaram się poprawnie umieszczać pozdrawiam Marcel (M.Dudek)
dr Ug Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Hyhy, uwazaj, zebys w piorka nie obrosl zbyt szybko;) Moderatorzy sa bardzo wyrozumiali:) Temat mozesz poprawic edytujac pierwszy post. Nie trzeba zakladac nowego.
Marcel ArTech Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Napisano 17 Grudzień 2003 Tera chyba git - nazwa - dobrze zajarzyłem opis nazywania ? heheheheh jestem skromny i wiem że jeszcze gówno umiem :))))) !!!!!!!!!!!! pozdrawiam boskich moderatorów :)
Bacry Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Dla mnie przy wychodzącym \"słońcu\" za bardzo się planeta rojaśniła, prawie jakby się zapaliła. Na planecie za duży bump, a przydała by się w tym miejscu atmosfera. No i tak jak pisali wcześniej za dużo tych gwiazd.
Marcel ArTech Napisano 18 Grudzień 2003 Autor Napisano 18 Grudzień 2003 poprawilem kamyczki i słońce ktore za mocno oswietlalo planety - nieco zmienilem bumpa planet - jak teraz? wkrotce trailer animki bedzie gotowy Troche z rozdzielczoscia przesadzilem 768x320 calego filmu i dlugo liczy ?!?! pozdrawiam
B3n0l Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Tło wydaje się jakieś takie \"bumpowe\". Ale kolorystyka jest OK dla mnie - ja wole jak jest \"epicko\" a nie realnie do bólu. Bardzo ładna praca
Batou Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Z jednej strony bardzo mi się podoba. Bardzo starannie wykonane planety, ładna flara, ładne kolory. Z drugiej jednak strony, tak jak już wcześnie ktoś stwierdził, brakuje tu przestrzeni. Jest to kwestia podejścia do tematu, kwestia gustu. Osobiście uważam, że kosmosu upiększać nie trzeba gdyż jest to i tak jedna z najpiękniejszych rzeczy na tym świecie. Kosmos to przede wszystkim ogromna, nieskończona przestrzeń. W twojej pracy mi tego brakuje. Ps. Osobiście uważam, że przestrzeń kosmiczna została najlepiej pokazana w genialnym nawiasem mówiąc filmie 2001 Odyseja kosmiczna. Coś niesamowitego. [soczek]
littleninja Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 co do przestrzeni to odyseja 2001 rządzi, porarzająca pustka i absolutna cisza (no ale małpy też były miodzio:D)...mimo wszystko nadal przygasiłbym słońce na planetach i wciąż za jasno w tle(ale jak ktos juz napisał kwestia gustu co chcesz pokazać) pozdrówka
Yano Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Mi się wszystko podoba, tylko te asteroidy jakieś takie troszke dziwne... Wyglądają jak psie kupki lub baranie bobki :D i to mokre jeszcze [lol] Mówiąc po ludzku: za bardzo się błyszczą i mają zbyt dużo okrągłości, ale to może tylko mi sie tak wydaje. Poza tym całę niebo jest troche za jasne - w końcu to wielka przestrzeń \"nicości\" i powinno być troche więcej czerni. Poza tym wszystko jest cool, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi