Napisano 17 Grudzień 200321 l Proszę o sugestie....... coś mi się tu nie widzi ...... poradzcię cosik scenka z animki ujęcie 1 - 1400 klatek.
Napisano 17 Grudzień 200321 l Mnie się podoba Ale jak chcesz może być kilka uwag/sugesti Poraw Asteroidy. A i powiedz czego mamy się konkretnie czepiać ???
Napisano 17 Grudzień 200321 l Mnie się podoba, jednakże uważam, iż kosmos jest zbyt jasny...Przeto tam jest ciemno jak w du....., a u Ciebie tyle gwiazd, że aż nie czuje się strachu, przed bezmiarem i ogromem wszechswiata.... chyba, że jest to jakas ciasna galaktyka (a może inny wszechswiat?)... Fajne [piwo]
Napisano 17 Grudzień 200321 l Autor czepiajcie się wszystkiego !!!! :)) co masz na mysli mowiac \"popraw asteriody\" co dokładnie............?? Ten projekt ma byc fajna animka S/F więc licze każde sugestię
Napisano 17 Grudzień 200321 l Autor http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8070&page=2 ZOBACZCIE RÓWNIEŻ FOTOMONTAŻ (koleś w żółtej marynarce) :)))) !!! WKRÓTCE więcej na temat animki
Napisano 17 Grudzień 200321 l palnety super ci wyszły. asteroidy mogą być ale ta przestrzeń jakaś dziwna - pierwsze z czym mi sie kojażyła to asfalt widziany z bliska który ostatnio robiłem, tzn wygląda jagby miał jakiegoś bumpa narzuconego. Zrób cos z tym tłem i będzie ok - pozdrawiam
Napisano 17 Grudzień 200321 l Czytaj posty!! Szczególnie moderatorów, jeżeli chcesz, żeby twój temat nie został usunięty. Screeny mi się podobają, z chęcią zobaczyłbym całą animację :)
Napisano 17 Grudzień 200321 l Hmm wiesz sam nie wiem... Trochę mi nie pasują do sceny kolorystycznie może to teksturka nie wiem. Ale chodzi tylko o moje odczucie.Są cukierkowe
Napisano 17 Grudzień 200321 l Autor co do animki - dzięki chyba chodzi o tlo jest za geste - i nie wiem jak osiagnac wieksza glebie (to znaczy uczucie ogromnej przestrzeni) tu mam problem. Asteroida modeluje juz drugi dzień - i wyglada lepiej :) - moze jutro zamieszcze poprawione screeny. Napiszcie cos o fotomontazu http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8070&page=2 Wiecie co - doppiero zaczolem dzialac na forum i jest ZAJEB*****ŚCIE CO DO CZYTANIA postów proszę o wyrozumiałość ucze się obiecuje się poprawić - prośba do szefów forum - nie wywalajcie - następne już postaram się poprawnie umieszczać pozdrawiam Marcel (M.Dudek)
Napisano 17 Grudzień 200321 l Hyhy, uwazaj, zebys w piorka nie obrosl zbyt szybko;) Moderatorzy sa bardzo wyrozumiali:) Temat mozesz poprawic edytujac pierwszy post. Nie trzeba zakladac nowego.
Napisano 17 Grudzień 200321 l Autor Tera chyba git - nazwa - dobrze zajarzyłem opis nazywania ? heheheheh jestem skromny i wiem że jeszcze gówno umiem :))))) !!!!!!!!!!!! pozdrawiam boskich moderatorów :)
Napisano 17 Grudzień 200321 l Dla mnie przy wychodzącym \"słońcu\" za bardzo się planeta rojaśniła, prawie jakby się zapaliła. Na planecie za duży bump, a przydała by się w tym miejscu atmosfera. No i tak jak pisali wcześniej za dużo tych gwiazd.
Napisano 18 Grudzień 200321 l Autor poprawilem kamyczki i słońce ktore za mocno oswietlalo planety - nieco zmienilem bumpa planet - jak teraz? wkrotce trailer animki bedzie gotowy Troche z rozdzielczoscia przesadzilem 768x320 calego filmu i dlugo liczy ?!?! pozdrawiam
Napisano 18 Grudzień 200321 l Tło wydaje się jakieś takie \"bumpowe\". Ale kolorystyka jest OK dla mnie - ja wole jak jest \"epicko\" a nie realnie do bólu. Bardzo ładna praca
Napisano 18 Grudzień 200321 l Z jednej strony bardzo mi się podoba. Bardzo starannie wykonane planety, ładna flara, ładne kolory. Z drugiej jednak strony, tak jak już wcześnie ktoś stwierdził, brakuje tu przestrzeni. Jest to kwestia podejścia do tematu, kwestia gustu. Osobiście uważam, że kosmosu upiększać nie trzeba gdyż jest to i tak jedna z najpiękniejszych rzeczy na tym świecie. Kosmos to przede wszystkim ogromna, nieskończona przestrzeń. W twojej pracy mi tego brakuje. Ps. Osobiście uważam, że przestrzeń kosmiczna została najlepiej pokazana w genialnym nawiasem mówiąc filmie 2001 Odyseja kosmiczna. Coś niesamowitego. [soczek]
Napisano 19 Grudzień 200321 l co do przestrzeni to odyseja 2001 rządzi, porarzająca pustka i absolutna cisza (no ale małpy też były miodzio:D)...mimo wszystko nadal przygasiłbym słońce na planetach i wciąż za jasno w tle(ale jak ktos juz napisał kwestia gustu co chcesz pokazać) pozdrówka
Napisano 19 Grudzień 200321 l Mi się wszystko podoba, tylko te asteroidy jakieś takie troszke dziwne... Wyglądają jak psie kupki lub baranie bobki :D i to mokre jeszcze [lol] Mówiąc po ludzku: za bardzo się błyszczą i mają zbyt dużo okrągłości, ale to może tylko mi sie tak wydaje. Poza tym całę niebo jest troche za jasne - w końcu to wielka przestrzeń \"nicości\" i powinno być troche więcej czerni. Poza tym wszystko jest cool, pozdrawiam.