Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

problem moj polega na tym ze z niewiadomych mi przyczyn w viewportach jak wstawiam np omni to nie posada on jako obiekt ikony takiego kryształu tylko jako kropka, z camerami jest tak samo brak ikony kamery zamiast tego jest tylko prosta łaczaca kamery z targetem.

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
problem moj polega na tym ze z niewiadomych mi przyczyn w viewportach jak wstawiam np omni to nie posada on jako obiekt ikony takiego kryształu tylko jako kropka, z camerami jest tak samo brak ikony kamery zamiast tego jest tylko prosta łaczaca kamery z targetem.

Powiedz mi jedno jak modelujesz w poly (klikając w vertexy) masz je wieksze czy też male punkciki?

Jeśli tak to nic innego jak nowa instalacja 3d maxa. Przy reinstalacji najlepiej zmień partycje nie instaluj na tej samej.

Pozdro

Napisano

Powiem tak jak mi sie działy takie dziwne rzeczy to od razu robiłem reinstalacje maxa i to na pewno pomaga. Nie wiem czemu ale raz możesz pracować bardzo długi czas i nic ci się nie wywali a są takie momenty ze po instalacji za parę dni jest kupa i reinstalacja.

Pozdro