ortheza Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 FINAL! ------------------------------------------------ Ze dwóch kartek szkicow wylonil sie taki pomysl. wstepny szkicow nie wstawiam bo nie chcialy sie dobrze wskanowac, mam leciwy skaner)
PSychu Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Nieźle :) patrząc od strony tego, do czego mają służyć nasze prace (3D), bardzo wartościowy materiał do modelowania "z biegu"... ja o tym nie pomyślałem... chylę czoła
aspenboy Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Kurcze, ciekawe prace w tej edycji - sonda będzie ciężka... Powodzenia, dobry początek. :)
ortheza Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 no pora na rendering :-) szkicow juz nei zmienie pozniej polacze razem to co wyzej z tym co teraz.
nicponim Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 morda jakas przestraszona,a z ta lapa to wyglada jak wystraszony kot,ktory jest gotow machnac lapka z pazurkami jak podejdziesz,a oprocz tego fajnie;]
DaRoZ Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 nie no dobrze jest moze faktycznie ta reke nizej dac bo tak jakby nia machal jak dzikus ale widac ze jest gotowy do skoku :P pozdro
ortheza Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 nicpomin nie znasz sie :-) on macha na powitanie a tak wogole to dzieki za komenty i macie racje prawa lapa nie ma zbyt atrakcyjnej pozycji, ale miala na celu pokazanie wyrzutni tego probnika z koncowkami.
janko1987 Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 muwiłem jus z wczesniej ze mi sie podoba pozdrówka
WWWoj Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 hehe przybywa w pokoju :) ciekawy klimacik ma postac
Lacedemon Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Podnieś go wyżej, bo ci wypada z kadru. Troszkę płaski. Wyciągnij to co z przodu, cofnij korpus. Zrobi się ciekawie.
ortheza Napisano 16 Październik 2007 Autor Napisano 16 Październik 2007 pora na finał, niestety nie udalo mi sie dociagnac tego projektu do takiego stanu jakbym chcial, ale trudno, czas sie skonczyl :-) FINAL
PSychu Napisano 16 Październik 2007 Napisano 16 Październik 2007 Bardzo fajnie koncepcik ewoluował, szkoda że nie zdążyłeś pocieniować całości jak przy karku... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi