Napisano 30 Wrzesień 200717 l FINAL! ------------------------------------------------ Ze dwóch kartek szkicow wylonil sie taki pomysl. wstepny szkicow nie wstawiam bo nie chcialy sie dobrze wskanowac, mam leciwy skaner)
Napisano 2 Październik 200717 l Nieźle :) patrząc od strony tego, do czego mają służyć nasze prace (3D), bardzo wartościowy materiał do modelowania "z biegu"... ja o tym nie pomyślałem... chylę czoła
Napisano 3 Październik 200717 l Kurcze, ciekawe prace w tej edycji - sonda będzie ciężka... Powodzenia, dobry początek. :)
Napisano 7 Październik 200717 l Autor no pora na rendering :-) szkicow juz nei zmienie pozniej polacze razem to co wyzej z tym co teraz.
Napisano 7 Październik 200717 l morda jakas przestraszona,a z ta lapa to wyglada jak wystraszony kot,ktory jest gotow machnac lapka z pazurkami jak podejdziesz,a oprocz tego fajnie;]
Napisano 7 Październik 200717 l nie no dobrze jest moze faktycznie ta reke nizej dac bo tak jakby nia machal jak dzikus ale widac ze jest gotowy do skoku :P pozdro
Napisano 7 Październik 200717 l Autor nicpomin nie znasz sie :-) on macha na powitanie a tak wogole to dzieki za komenty i macie racje prawa lapa nie ma zbyt atrakcyjnej pozycji, ale miala na celu pokazanie wyrzutni tego probnika z koncowkami.
Napisano 10 Październik 200717 l Podnieś go wyżej, bo ci wypada z kadru. Troszkę płaski. Wyciągnij to co z przodu, cofnij korpus. Zrobi się ciekawie.
Napisano 16 Październik 200717 l Autor pora na finał, niestety nie udalo mi sie dociagnac tego projektu do takiego stanu jakbym chcial, ale trudno, czas sie skonczyl :-) FINAL
Napisano 16 Październik 200717 l Bardzo fajnie koncepcik ewoluował, szkoda że nie zdążyłeś pocieniować całości jak przy karku... pozdrawiam