Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

FINAL!

cc5_3dm.jpg

------------------------------------------------

Ze dwóch kartek szkicow wylonil sie taki pomysl. wstepny szkicow nie wstawiam bo nie chcialy sie dobrze wskanowac, mam leciwy skaner)

cc5m.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nieźle :)

patrząc od strony tego, do czego mają służyć nasze prace (3D), bardzo wartościowy materiał do modelowania "z biegu"...

ja o tym nie pomyślałem... chylę czoła

Napisano

Kurcze, ciekawe prace w tej edycji - sonda będzie ciężka... Powodzenia, dobry początek. :)

Napisano
  • Autor

no pora na rendering :-) szkicow juz nei zmienie pozniej polacze razem to co wyzej z tym co teraz.

cc_1_5.jpg

Napisano

morda jakas przestraszona,a z ta lapa to wyglada jak wystraszony kot,ktory jest gotow machnac lapka z pazurkami jak podejdziesz,a oprocz tego fajnie;]

Napisano

nie no dobrze jest moze faktycznie ta reke nizej dac bo tak jakby nia machal jak dzikus ale widac ze jest gotowy do skoku :P pozdro

Napisano
  • Autor

nicpomin nie znasz sie :-) on macha na powitanie

a tak wogole to dzieki za komenty i macie racje prawa lapa nie ma zbyt atrakcyjnej pozycji, ale miala na celu pokazanie wyrzutni tego probnika z koncowkami.

Napisano

Podnieś go wyżej, bo ci wypada z kadru. Troszkę płaski. Wyciągnij to co z przodu, cofnij korpus. Zrobi się ciekawie.

Napisano
  • Autor

pora na finał, niestety nie udalo mi sie dociagnac tego projektu do takiego stanu jakbym chcial, ale trudno, czas sie skonczyl :-)

FINAL

cc5_3dm.jpg

Napisano

Bardzo fajnie koncepcik ewoluował, szkoda że nie zdążyłeś pocieniować całości jak przy karku...

pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności