dlugasx Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Witam, moze mi ktos pomoc ? Pilnie poszukuje modelu Porsche (dowolny - wszystkie prawie jednakowo wygladaja) oraz modelu Mercedesa. Moze wie ktos skad mozna by bylo sciagnac siatki ? Chodzi mi glownie o wyglad zewnetrzny. Bede bardzo wdzieczny za pomoc. pozdro dla maxowcow Dlugasx
hkropinski Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 wysokiej jakości modelu nie sciagniesz tak o;) albo musisz kupic, albo samemu wymodelować (polecam to drugie:D) a co do siatek- to jest kilka niezlych chociazby na tym forum, zlaszcza do mercedesa;) a do porsche to zajrzyj na cg-carsy. pozdrawiam
dlugasx Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 wysokiej jakości modelu nie sciagniesz tak o;) albo musisz kupic, albo samemu wymodelować (polecam to drugie:D) a co do siatek- to jest kilka niezlych chociazby na tym forum, zlaszcza do mercedesa;) a do porsche to zajrzyj na cg-carsy. pozdrawiam stary, jakbym mial modelowac wszystko co mi w scenie potrzebne i co stoii na drugim planie przymglone DOF to bym na chleb nie zarobil ;) korzystam albo z Box`a w z dobra fota albo z pomocy ludzi takich jak ty... dobrych :) dzieki za pomoc, juz grzebie za mesiem... moglbys podeslac linka do tego mesia... jestem tutaj gosciem raczej...(Bogu dzieki nie mam wiekszych problemow jak ten )
pecet Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 http://sw-in.narod.ru/ turbosquid.com jak na 2-gi plan z dofem bedą się nadawać ;) 1
dlugasx Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 http://sw-in.narod.ru/ turbosquid.com jak na 2-gi plan z dofem bedą się nadawać ;) wlasnie przejrzalem... super, modele sa do zniesienia... dobre dusze te nasze sasiady a jednak mozna cos sciagnac ot tak panie Kropinski H. .... hehe... pecet masz duze za skuteczna pomoc pozdro Dlugas
hkropinski Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 a jednak mozna cos sciagnac ot tak panie Kropinski H wysokiej jakości modelu nie sciagniesz tak o;)mialem na mysli modele lepszej jakości, w swoim poscie nie sprecyzowales do czego ma byc wykorzystywany;) EDIT: moze do twoich wizualizacji;) pozdrawiam
dlugasx Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 mialem na mysli modele lepszej jakości, w swoim poscie nie sprecyzowales do czego ma byc wykorzystywany;) nie chce sie spierac ale te sa idealnej jakosci
Rekomendowane odpowiedzi