Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

moze mi ktos pomoc ? Pilnie poszukuje modelu Porsche (dowolny - wszystkie prawie jednakowo wygladaja) oraz modelu Mercedesa. Moze wie ktos skad mozna by bylo sciagnac siatki ? Chodzi mi glownie o wyglad zewnetrzny.

Bede bardzo wdzieczny za pomoc.

pozdro dla maxowcow

Dlugasx

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wysokiej jakości modelu nie sciagniesz tak o;) albo musisz kupic, albo samemu wymodelować (polecam to drugie:D)

a co do siatek- to jest kilka niezlych chociazby na tym forum, zlaszcza do mercedesa;) a do porsche to zajrzyj na cg-carsy.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor
wysokiej jakości modelu nie sciagniesz tak o;) albo musisz kupic, albo samemu wymodelować (polecam to drugie:D)

a co do siatek- to jest kilka niezlych chociazby na tym forum, zlaszcza do mercedesa;) a do porsche to zajrzyj na cg-carsy.

pozdrawiam

stary, jakbym mial modelowac wszystko co mi w scenie potrzebne i co stoii na drugim planie przymglone DOF to bym na chleb nie zarobil ;)

korzystam albo z Box`a w z dobra fota albo z pomocy ludzi takich jak ty... dobrych :)

dzieki za pomoc, juz grzebie za mesiem...

moglbys podeslac linka do tego mesia... jestem tutaj gosciem raczej...(Bogu dzieki nie mam wiekszych problemow jak ten )

Napisano
  • Autor
http://sw-in.narod.ru/

turbosquid.com

jak na 2-gi plan z dofem bedą się nadawać ;)

wlasnie przejrzalem... super, modele sa do zniesienia... dobre dusze te nasze sasiady

a jednak mozna cos sciagnac ot tak panie Kropinski H. .... hehe...

pecet masz duze

piwo.jpg

za skuteczna pomoc

pozdro

Dlugas

Napisano
a jednak mozna cos sciagnac ot tak panie Kropinski H
wysokiej jakości modelu nie sciagniesz tak o;)
mialem na mysli modele lepszej jakości, w swoim poscie nie sprecyzowales do czego ma byc wykorzystywany;)

EDIT: moze do twoich wizualizacji;) pozdrawiam

Napisano
  • Autor
mialem na mysli modele lepszej jakości, w swoim poscie nie sprecyzowales do czego ma byc wykorzystywany;)

nie chce sie spierac ale te sa idealnej jakosci