Napisano 7 Październik 200717 l To by było na tyle - THE END- KONIEC-FINITO!!! Link do pracy o większych wymiarach http://www.fileden.com/files/2007/2/9/753151/sue.jpg --------------------------------------------------------------------------------------------------- Finish na poście - ETAP 2 Wybrałem postać Sue gdyż po prostu... musi fajna babka z niej byc Wrzucam wip-a ; postać Sue, przedstawie jeszcze w wersji z warkoczykami nieobciętą, póki co pracuje w skali szarości-kolor moze pojawi sie na koncu -------------------------------------------------------------------------------------------------- Póki co wrzucam drobny wycinek postaci. Głowe Sue jeszcze w postaci szybkiego szkicu --------------------------------------------------------------------------------------------------- FINISH. Pracka, którą wystawiam do I etapu. Po przeczytaniu tekstu, taki oto obraz budynków Wrocławia powstał w mojej głowie.
Napisano 7 Październik 200717 l fajne przy drugim jedno z wyjść (prawe) oświetliłabym słabiej, bo teraz rozchodzi się wzrok ogólnie pierwszy mi się mniej podoba, trochę zbyt monotonne.
Napisano 8 Październik 200717 l Witam ta, imo druga propozycja wygląda lepiej ;) Powodzenia w Eliminatorze. //Pozdr.
Napisano 13 Październik 200717 l Rysunki fajne klimatycznie, szczególnie drugi. W pierwszym przydałoby się coś jeżdżącego tym tunelem. Jestem ciekaw jak to się wszystko rozwinie... :D
Napisano 22 Listopad 200717 l Jako że czasu coraz mniej ;), a na przedłużenie ETAPU 2 szans nie ma, Proszę o działania idące w kierunku ukończenia prac/pracy zgodnie z zawartością opisów znajdujących się w pliku, jak również o zmianę nazwy wątku na właściwy, wzór podany jest tu. //Pozdrawiam i Życzę Powodzenia.
Napisano 28 Styczeń 200817 l Autor tak wiec wrzucam bardzo szybki i wstepny szkic do etapu finalowego. planuje na pierwszym planie ukazac Sue, a w tle pystynny krajobraz.
Napisano 30 Styczeń 200817 l no nie za wiele widać na razie, widać Sue i jest spoko naszkicowana, fjna kreska, oszczędnie i prawidłowo ;] Pamiętaj o narzuconym formacie, Pozdrawiam i Powodzenia, czekam na więcej ;]
Napisano 31 Styczeń 200817 l Autor kolejny wip, na razie zajmuje sie postacią, krajobraz pustynny w międzyczasie
Napisano 1 Luty 200817 l ładnie:) pracuj pracuj, i tak jak zwrócił Ci uwagę masz)rum: pamiętaj o wymiarach które nam narzucono:) pozdr.
Napisano 2 Luty 200817 l Autor kolejny update, postac juz prawie gotowa jeszcze musze ja tylko podszlifowac. co do krajobrazu to mysle o jakies scenie bitewnej na pustyni
Napisano 7 Luty 200817 l Autor wstepny szkic tła które bedzie za postacią. Ogolnie dużo dymu i płomieni, obraz po bitwie, mysle zeby dodac moze jeszcze kilka zniszczonych pojazdow albo postaci gdzies w oddali. Tonacja chyba jeszcz sie zmieni na jakis bardziej pustynny
Napisano 10 Luty 200817 l Autor troche zmieniłem pejzaż, licze na jakieś podpowiedzi, bo zaczynam sie już motać i nie jestem pewien czy w dobrą strone idzie to tło
Napisano 10 Luty 200817 l ja chciałbym zobaczyć połączenie Sue z tym pejzażem...osobno ciężko to ocenić... w tle napewno nie może dziać się za dużo...Sue jest tu głównym motywem...tak myśle :) czekam na połączenie z niecierpliwością pzdr