bohater13 Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 To by było na tyle - THE END- KONIEC-FINITO!!! Link do pracy o większych wymiarach http://www.fileden.com/files/2007/2/9/753151/sue.jpg --------------------------------------------------------------------------------------------------- Finish na poście - ETAP 2 Wybrałem postać Sue gdyż po prostu... musi fajna babka z niej byc Wrzucam wip-a ; postać Sue, przedstawie jeszcze w wersji z warkoczykami nieobciętą, póki co pracuje w skali szarości-kolor moze pojawi sie na koncu -------------------------------------------------------------------------------------------------- Póki co wrzucam drobny wycinek postaci. Głowe Sue jeszcze w postaci szybkiego szkicu --------------------------------------------------------------------------------------------------- FINISH. Pracka, którą wystawiam do I etapu. Po przeczytaniu tekstu, taki oto obraz budynków Wrocławia powstał w mojej głowie.
Ania Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 fajne przy drugim jedno z wyjść (prawe) oświetliłabym słabiej, bo teraz rozchodzi się wzrok ogólnie pierwszy mi się mniej podoba, trochę zbyt monotonne.
miriam Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Witam ta, imo druga propozycja wygląda lepiej ;) Powodzenia w Eliminatorze. //Pozdr.
Drakon Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Jak dla mnie to jest super .. powodzenia
Ros1 Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Rysunki fajne klimatycznie, szczególnie drugi. W pierwszym przydałoby się coś jeżdżącego tym tunelem. Jestem ciekaw jak to się wszystko rozwinie... :D
miriam Napisano 22 Listopad 2007 Napisano 22 Listopad 2007 Jako że czasu coraz mniej ;), a na przedłużenie ETAPU 2 szans nie ma, Proszę o działania idące w kierunku ukończenia prac/pracy zgodnie z zawartością opisów znajdujących się w pliku, jak również o zmianę nazwy wątku na właściwy, wzór podany jest tu. //Pozdrawiam i Życzę Powodzenia.
bohater13 Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Napisano 28 Styczeń 2008 tak wiec wrzucam bardzo szybki i wstepny szkic do etapu finalowego. planuje na pierwszym planie ukazac Sue, a w tle pystynny krajobraz.
masz)rum Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 no nie za wiele widać na razie, widać Sue i jest spoko naszkicowana, fjna kreska, oszczędnie i prawidłowo ;] Pamiętaj o narzuconym formacie, Pozdrawiam i Powodzenia, czekam na więcej ;]
bohater13 Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Napisano 31 Styczeń 2008 kolejny wip, na razie zajmuje sie postacią, krajobraz pustynny w międzyczasie
Thalion Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 ładnie:) pracuj pracuj, i tak jak zwrócił Ci uwagę masz)rum: pamiętaj o wymiarach które nam narzucono:) pozdr.
bohater13 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 kolejny update, postac juz prawie gotowa jeszcze musze ja tylko podszlifowac. co do krajobrazu to mysle o jakies scenie bitewnej na pustyni
bohater13 Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 wstepny szkic tła które bedzie za postacią. Ogolnie dużo dymu i płomieni, obraz po bitwie, mysle zeby dodac moze jeszcze kilka zniszczonych pojazdow albo postaci gdzies w oddali. Tonacja chyba jeszcz sie zmieni na jakis bardziej pustynny
bohater13 Napisano 10 Luty 2008 Autor Napisano 10 Luty 2008 troche zmieniłem pejzaż, licze na jakieś podpowiedzi, bo zaczynam sie już motać i nie jestem pewien czy w dobrą strone idzie to tło
len_art Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 ja chciałbym zobaczyć połączenie Sue z tym pejzażem...osobno ciężko to ocenić... w tle napewno nie może dziać się za dużo...Sue jest tu głównym motywem...tak myśle :) czekam na połączenie z niecierpliwością pzdr
Rekomendowane odpowiedzi