Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wytłumaczcie mi, czy oplaca mis ie kupowac LCD 22" jak mam radeona 9550? czy lepiej wpierw zmienic karte grafiki a potem dokupic monitor?! .....bo o 2ch monitach to moge sobie pomarzyc, co nie?!

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hej jak mialem della 24" i radka 9800 pro to mialem malutki problem z grami (rozdzialka 19xx X xxxx dobijala karte) :D w maxie nieodnotowalem roznicy jakos.

Napisano

Masz niezłego padalca. Rozdzielczość na pewno pociągnie, gorzej z wydajnością. IMO karte grafiki zmień tak czy inaczej, bez większego znaczenia czy przed kupnem monitora czy po. Byle w miarę szybko :)

Napisano
  • Autor

padalec czy nie, wazne ze half life2 pociagnoł!:) w wiekszosci czasu na kompie nie gram, ale juz do ZB karta nei wystarcza! zmienie, ale nie teraz, pozatym, mam nadal AGP!:( teraz zaluje!a szkoda mi zmieniac wszystkich bebechów!

Napisano
ale juz do ZB karta nei wystarcza!

ZB nie korzysta z karty tylko z procka mud bardziej niż Z na karcie polega

a co do AGP to co jakiś czas czytam na stronkach z hardwarem że AGP wiecznie żywy i nividia jakieś karty na AGP wypuszcza ale nie wiem jak tam z dostępnością

Napisano

Wypuszczają, cały czas mozna kupic nowe galaxy na agp, ale ceny są takie, że warto się jednak azstanowić nad przesiadką na pci, sam mam teraz taki dylemat i inwestuje w to co po przesiadce będzie dalej działać - czyli peryferia.

Napisano

ja miełem kiedys taki sam dylemat, agp czy pci, było ciężko ale jednak warto sie poswiecic i isc w to pci