Napisano 20 Grudzień 200321 l w podobnej konwencji bedzie wiecej format prawie A3 papier fotograficzny pozdrawiam
Napisano 20 Grudzień 200321 l Jezu, jeszcze raz uslysze \"rozbuduj gore/dol\", albo \"szkoda ze niedopracowane\" to zaczne banowac.
Napisano 20 Grudzień 200321 l a ja napisze dorysuj jej ręce:P ...a tak abstrachując od DruG\'a to dynamiczna krecha podoba mi się jak najbardziej i pozorne niechlujstwo również... pozdrawiam i czekam na jeszcze...
Napisano 20 Grudzień 200321 l Originally posted by littleninja a ja napisze dorysuj jej ręce:P racja racja, no i mogłeś \"zatuszować\" ucięte nogi jakąś skrzynką a głowe żyrandolem. Taka drobna porada za friko :D No, a poza tym jest git!
Napisano 25 Grudzień 200321 l Świetna kreska.... aż mi się zachciało coś takiego realistycznego narysować... i tak przy okazji o co chodzi z tym papierem fotograficznym?... bo juz któryś raz to słyszę... a ja na ten temat malutko wiedzieć...
Napisano 26 Grudzień 200321 l Autor normalny papier foto - nie do drukarek ale do tradycyjnych odbitek - jest sliski ale bardzo ladnie zbiera olowek, jest trawaly i ladnie sie rozmazuje pozdrawiam
Napisano 26 Grudzień 200321 l drug, kotku ty moj ...przyznaję się do \"małej\" niemocy jeżeli chodzi o ortografię ale to i tak ci nie pomoże trafiłeś na cynika ... cyniku:D leander a z tym żyrandolem to przesadziłeś[lol2], ja bym tam został przy żarówce sorki gurth ale ten świąteczny nastrój...:D
Napisano 26 Grudzień 200321 l Nie wydaje mi sie wlasciwe cos tu \'tuszowac\' jest to dobra pracka, o ile pamietam niedawna byl spor przy rysunkach Żanety wlasnie o nogi i glowy itp. i jak Żaneta na ogol robi unik niechcac trudniejszych partii rysowac tak u Gurtha jest to celowy zabieg, fakt ze stopy mozna by troche inaczej rozwiazac, ale nie ma sie co czepiac. Gurth, papier foto? jeszcze powiedz ze na stronie z emulsja?, musze to przetestowac:)
Napisano 27 Grudzień 200321 l hmm, fajne , bardzo klimatowe, ale brakuje mi pepka. i chyba piersi sa za wysoko przez co tworzy sie dzina przestrzen miedzy brzuchem a biustem
Napisano 8 Styczeń 200421 l Celowy.. moze.. w kazdym razie trzyma sie niezle. takie wlasnie lubie. (rysunki nie kobiety) :) troche drogi interes rysowac na papierze foto.