Jump to content

Recommended Posts

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja napisze dorysuj jej ręce:P

...a tak abstrachując od DruG\'a to dynamiczna krecha podoba mi się jak najbardziej i pozorne niechlujstwo również...

pozdrawiam i czekam na jeszcze...

Posted
Originally posted by littleninja

a ja napisze dorysuj jej ręce:P

racja racja, no i mogłeś \"zatuszować\" ucięte nogi jakąś skrzynką a głowe żyrandolem. Taka drobna porada za friko :D

No, a poza tym jest git!

Posted

Świetna kreska.... aż mi się zachciało coś takiego realistycznego narysować... i tak przy okazji o co chodzi z tym papierem fotograficznym?... bo juz któryś raz to słyszę... a ja na ten temat malutko wiedzieć...

Posted

normalny papier foto - nie do drukarek ale do tradycyjnych odbitek - jest sliski ale bardzo ladnie zbiera olowek, jest trawaly i ladnie sie rozmazuje

pozdrawiam

Posted

drug, kotku ty moj ...przyznaję się do \"małej\" niemocy jeżeli chodzi o ortografię ale to i tak ci nie pomoże trafiłeś na cynika ... cyniku:D

leander a z tym żyrandolem to przesadziłeś[lol2], ja bym tam został przy żarówce

sorki gurth ale ten świąteczny nastrój...:D

Posted

Nie wydaje mi sie wlasciwe cos tu \'tuszowac\' jest to dobra pracka, o ile pamietam niedawna byl spor przy rysunkach Żanety wlasnie o nogi i glowy itp. i jak Żaneta na ogol robi unik niechcac trudniejszych partii rysowac tak u Gurtha jest to celowy zabieg, fakt ze stopy mozna by troche inaczej rozwiazac, ale nie ma sie co czepiac.

Gurth, papier foto? jeszcze powiedz ze na stronie z emulsja?, musze to przetestowac:)

Posted

hmm, fajne , bardzo klimatowe, ale brakuje mi pepka.

i chyba piersi sa za wysoko przez co tworzy sie dzina przestrzen miedzy brzuchem a biustem

Posted

Celowy.. moze.. w kazdym razie trzyma sie niezle. takie wlasnie lubie. (rysunki nie kobiety) :)

troche drogi interes rysowac na papierze foto.