gurth Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 w podobnej konwencji bedzie wiecej format prawie A3 papier fotograficzny pozdrawiam
Barkor Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 hmm fajna krecha. rozbuduj gore i bedzie w porzadku.
dr Ug Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Jezu, jeszcze raz uslysze \"rozbuduj gore/dol\", albo \"szkoda ze niedopracowane\" to zaczne banowac.
Cpt.Obvious Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Upadająca Madonna z problemami w krzyżu. Podoba mi sie:)
littleninja Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 a ja napisze dorysuj jej ręce:P ...a tak abstrachując od DruG\'a to dynamiczna krecha podoba mi się jak najbardziej i pozorne niechlujstwo również... pozdrawiam i czekam na jeszcze...
leander Posted December 20, 2003 Posted December 20, 2003 Originally posted by littleninja a ja napisze dorysuj jej ręce:P  racja racja, no i mogłeś \"zatuszować\" ucięte nogi jakąś skrzynką a głowe żyrandolem. Taka drobna porada za friko :D  No, a poza tym jest git!
dr Ug Posted December 21, 2003 Posted December 21, 2003 mała nindżo: Pisze sie abstrahujac i chyba nie musze mowic dlaczego.
Amrun Posted December 25, 2003 Posted December 25, 2003 Świetna kreska.... aż mi się zachciało coś takiego realistycznego narysować... i tak przy okazji o co chodzi z tym papierem fotograficznym?... bo juz któryś raz to słyszę... a ja na ten temat malutko wiedzieć...
gurth Posted December 26, 2003 Author Posted December 26, 2003 normalny papier foto - nie do drukarek ale do tradycyjnych odbitek - jest sliski ale bardzo ladnie zbiera olowek, jest trawaly i ladnie sie rozmazuje pozdrawiam
littleninja Posted December 26, 2003 Posted December 26, 2003 drug, kotku ty moj ...przyznajÄ™ siÄ™ do \"maÅ‚ej\" niemocy jeżeli chodzi o ortografiÄ™ ale to i tak ci nie pomoże trafiÅ‚eÅ› na cynika ... cyniku:D leander a z tym żyrandolem to przesadziÅ‚eÅ›[lol2], ja bym tam zostaÅ‚ przy żarówce sorki gurth ale ten Å›wiÄ…teczny nastrój...:D Â
biglebowsky Posted December 26, 2003 Posted December 26, 2003 Nie wydaje mi sie wlasciwe cos tu \'tuszowac\' jest to dobra pracka, o ile pamietam niedawna byl spor przy rysunkach Żanety wlasnie o nogi i glowy itp. i jak Żaneta na ogol robi unik niechcac trudniejszych partii rysowac tak u Gurtha jest to celowy zabieg, fakt ze stopy mozna by troche inaczej rozwiazac, ale nie ma sie co czepiac. Gurth, papier foto? jeszcze powiedz ze na stronie z emulsja?, musze to przetestowac:)
klower Posted December 27, 2003 Posted December 27, 2003 hmm, fajne , bardzo klimatowe, ale brakuje mi pepka. i chyba piersi sa za wysoko przez co tworzy sie dzina przestrzen miedzy brzuchem a biustem
Damian Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Celowy.. moze.. w kazdym razie trzyma sie niezle. takie wlasnie lubie. (rysunki nie kobiety) :) troche drogi interes rysowac na papierze foto.
Recommended Posts