Ex3 Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 Taki modelik ostatnio robię dla klienta i przy okazji chciałem go jakoś ładnie zaprezentować. Wrzucam do WIPa bo chciałbym was prosić o pomoc z oświetleniem. Na razie mam 5 dużych vraylightów w oknach (subdiv = 15, multiplayer = 6 color = white) Co tu zrobić żeby to światełko bardziej urealnić? www.mateuszg.com/pliki/scena_009.jpg www.mateuszg.com/pliki/scena_010.jpg
trosiek Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 nie no spoko wizka ;p czekam na tekstury :)
Levus Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 Ten zielony glow spod drzwi oznacza: "Proszę wstać, sąd idzie!"
Nowi Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 Super zobaczymy jak będzie dalej. Miejmy nadzieję że ten obraz nie jest tobie znany z autopsji i że nie pracujesz nad nim za "kratkami" :P
purple Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 A myślisz,że dla czego nick Ex3qutor;P cześć EX:) niezły jest ten model, że też Ci się chciało dziargać te kolumienki filigranki na ścianie:D No ale się opłacało (mam nadzieje że finansowo też Ci się jednak opłaca;P), w kazdym bądź robi wrażenie, więc też czekam na teksturki, shaderki i inne kombinerki, żeby to dobrze wyglądało ;)-pozdrowionka:)
Loki Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 dodaj jakieś fajne hdri (dobre maja na vray-materials.de w podstawowym modelu :P (nie wiem jak z prawami autorskimi do tego hdri, ale oswietlenie naprawde fajne i realistyczne z tego wychodzi) ogolnie ladnie - jaka pora dnia ? (tzn jaki nastroj przewidujesz?)
demigod Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 werdykt: fajne czekam na full z teksturami :D na krzeslo go elektryczne :D
Rekomendowane odpowiedzi