Gość aStranger Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 No, tego, no... Sorki za deptanie ci po palcach Booombel :P Model cieżkiego czołgu Macharius z universum 40k ;). Model ok 90% skończony, aktualnie na 240k trójkątów, pewnie przytyje jeszcze ze 40k. Menda kosztowała mnie 2 tygodnie życia, więc konstruktywna krytyka mile widziana. O, i jestem tu nowy, więc nie gryźcie prosze :P
Adek_CG Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 swietne :D, zreszta ja bardzo lubie te klimaty, jak mozesz to wrzuc siatke, bedziesz robil jakies teksturki ? otoczenie ? czy tylko sam model
Gość aStranger Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 Obiekt siatkopodobny Nie sadze żebym znalazł czas na tekstury, tym bardziej otoczenie... Przynajmniej nie w najblizszej przyszlosci... Moze kiedys indziej ;)
Orangegraphics Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 baardzooo ale to bardz omocno jestem na tak;) super. zwłaszcza gąsienice
Bombel Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Bardzo fajny:) Widać że sie przyłożyłeś do detali, cudnie wygląda ,ale pokaż pan go od innej strony :P jeden render to trochę mało. Jak możesz to podeślij mi rzuty jeśli posiadasz jakieś, byłbym dozgonnie wdzięczny:) I dzięki za motywacje, teraz musze zrobić swojego lepiej niż Ty :D:D
Levus Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Toż to kolejny hardcore! Podobać się!
Gość aStranger Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 @Booombel Jak jest w tytule, model jest work in progress, drugą strone pokaze jak skoncze z nitami (ugh...). Rzutów jako takich nie mam, udało mi sie znaleźć tylko boczny (niech zyje kumpel z IA i skanerem), niestety, nie z Vulcanem. Jak chcesz moge go przesłac. No chyba że miałes na mysli rzuty modelu, to da sie zmajstrowac. A jak chcesz zrobić lepszy to prosze bardzo, nie bedzie to jakies za bardzo trudne :)
Rekomendowane odpowiedzi