Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No, tego, no... Sorki za deptanie ci po palcach Booombel :P

Model cieżkiego czołgu Macharius z universum 40k ;). Model ok 90% skończony, aktualnie na 240k trójkątów, pewnie przytyje jeszcze ze 40k. Menda kosztowała mnie 2 tygodnie życia, więc konstruktywna krytyka mile widziana.

O, i jestem tu nowy, więc nie gryźcie prosze :P

my.php?image=machariushm7.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

swietne :D, zreszta ja bardzo lubie te klimaty, jak mozesz to wrzuc siatke, bedziesz robil jakies teksturki ? otoczenie ? czy tylko sam model

Napisano

Obiekt siatkopodobny

Nie sadze żebym znalazł czas na tekstury, tym bardziej otoczenie... Przynajmniej nie w najblizszej przyszlosci... Moze kiedys indziej ;)

Napisano

Bardzo fajny:) Widać że sie przyłożyłeś do detali, cudnie wygląda ,ale pokaż pan go od innej strony :P jeden render to trochę mało. Jak możesz to podeślij mi rzuty jeśli posiadasz jakieś, byłbym dozgonnie wdzięczny:)

I dzięki za motywacje, teraz musze zrobić swojego lepiej niż Ty :D:D

Napisano

@Booombel

Jak jest w tytule, model jest work in progress, drugą strone pokaze jak skoncze z nitami (ugh...). Rzutów jako takich nie mam, udało mi sie znaleźć tylko boczny (niech zyje kumpel z IA i skanerem), niestety, nie z Vulcanem. Jak chcesz moge go przesłac. No chyba że miałes na mysli rzuty modelu, to da sie zmajstrowac.

A jak chcesz zrobić lepszy to prosze bardzo, nie bedzie to jakies za bardzo trudne :)