Nash23 Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Witam Taka sobie kuchnia powstała w dzień cały. Orgastycznie przepalone okno ale nie mam już czasu na poprawki. Nie bijcie za mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_d Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 w ogródku dzieci rozszczepiają atom stąd ten blask za oknem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 ładne rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Bardzo realistycznne rendery Mały bug w komodzie z przeszkleniami. Elementy w środku wyglądają jakby były zatopione w grubym klocku szkła. Zmniejsz Refraction IOR (np.:1.1) i troszke za dużo szumu. Ale generalnie to jak foto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 witam dziwne szklo i zbyt duzy szum dla mnie wyglada jak testowy render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 A jak dla mnie bardzo ładnie. Podasz nastawy chromu zlewu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 no chromik przedni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4D4L Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 ładnie ładnie :] szkoda tylko że takie ziarno ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Ładnie realistycznie ci to wyszło, ale popraw to szkło, zmniejsz tez szum i daj lepszy większy reneder, bo na tym mało widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Witam. Dzięki za komentarze. Przepraszam wszystkich że taka jakość ale miałem na to jeden dzień (modelowanie, ustawianie i wizualizacja). Zeby nie obrażać jakością ujęć szanownych userów postaram się w wolnym czasie poprawić bugi ;) Chromik zlewu na zał. obrazku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash23 Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 Zgodnie z obietnicą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 O_o super jak fotka, trochę to przepalenie w oknie jest za duże :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 naczynia na półkach za szyba wyglądają jak plakaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi