palmer Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Witam Zapewne dla wielu z Was banalne pytanie... Wlasnie skonczyly mi sie sloty na materialy - chcialbym uzyc jeszcze 5 dodatkowych materialow i nie wiem gdzie je umiescic ... mam dostepne tylko 6x4 sloty :(
piotrek Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 Poszukaj odpowiedzi na forum. Chyba nawet w FAQ jest.
ttaaddeekk Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 kopiujesz material zmieniasz mu nazwe i przypisujesz nowemu obiektowi
palmer Napisano 19 Październik 2007 Autor Napisano 19 Październik 2007 szukam wiec FAQ ttaaddeekk " kopiujesz material zmieniasz mu nazwe i przypisujesz nowemu obiektowi" nie bardzo rozumiem .. kopiuje gdzie, skad ...w slotach ??
Ania Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 szukasz FAQ? jest na tym forum w dziale FAQ. tam jest to opisane dokładniej.
Tomala Napisano 19 Październik 2007 Napisano 19 Październik 2007 przypisujesz stworzone materiały obiektom i usuwasz je z edytora dzięki czemu masz miejsce na nowe. Jak chcesz edytować materiał którego nie ma w edytorze ale jest na obiekcie to używasz narzędzia bodajże material picker w material editorze i klikasz na obiekt i masz materiał w edytorze. Więcej niż 24 sloty sie nie da ustawić.
Rekomendowane odpowiedzi