dariusz Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 elo 3 2 0 miałem okazję zrobić kilka fotek Audi R8, sorry za brak ostrości i wysokie ISO, ale ciemno już było;) mogę się pofatygować jeszcze raz, jak ktoś będzie chciał konkretny element:D klik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 napewno się komuś przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 użyłem swoich nadludzkich umiejętności i wrzuciłem jeszcze raz. especially for Patry:D klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 O, dzięki, dzięki, dzięki! :D Kurde, nie mogę dać repa... :/ "you must spread..." :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 to ja dorzuce jeszcze troche refek. Na ich podstwie można wymodelować nawet rame auta ;) rozdziałka 1900*1440 http://www.xelopolis.com/photos/index.php?spgmGal=Audi/Audi_R8_2007&spgmFilters=t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi