karny Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Witam ostatnia moja wypocina robiona do jakiegos tam przyszlego folio. nadawa sie? pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tas Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 no jasne ze sie nadaje, ale jezeli to jest final, to powinienes dopracowac troche GI, okropne plamy sa pod tym "balkonem". Ogolnie very nice, sam to wymysliles czy sie wzrorowales na jakims obiekcie? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 zgapilem prawie całe :) plamy - dalem za duza texture i ratowalem w ps, tak wyszlo. bedzie pewnie wiecej innych uwag to przy okazj poprawie. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 texture? :) to tam jest jakaś textura? :D a tak poza tym to nieźle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 tzn. maly bumpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 lepiej bez żadnej tekstury, z takiej odległości nie widać struktury tynku. zdecydowanie się nadaje do folio - bo choć mogłoby być lepiej (zawsze może być) to trafia chyba w to, czego najczęściej oczekuje się od komercyjnych wizek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 fajne, podoba mi się kącik z kanapą i roślinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tamb Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 bardzo fajnie, ale mi od razu sie rzuca w oczy ze ta kanapa za mala jest troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gd18 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 proporcje w rozsypce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 gd18 pisz tez proporcje czego, co wg ciebie nie pasuje bo inaczej ta uwaga staje sie malo rzeczowa np. w sprawie kanapy zrobie poprawke dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 A te światełka pod balkonem to świecą bo jakoś nie widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 plytki na podlodze sa albo bardzo wielkie, albo reszta jest bardzo malutka (tak sie mi w oczęta rzucilo) ale ogolnie ladnie (czym oswietlales ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Październik 2007 Share Napisano 28 Październik 2007 bardzo ładnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karny Napisano 28 Październik 2007 Autor Share Napisano 28 Październik 2007 witam bede wlasnie robil poprawke i dopilnuje ustawien zwiazanych ze skala obj. jakos mi to nie przeszkadzalo. swiatlo to plane w oknie/wej. i direct light + male pod balkonem vlight zmienie teraz na IES "A te światełka pod balkonem to świecą bo jakoś nie widać :)" swieca swieca ale nie wszystkie jest dzien a firma oszczedza bo zaplacila ostro za wizke :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 To jest super, winszuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi