Napisano 22 Grudzień 200321 l rzeczywiście hardcore. Ostatnio tak ostro \"tjuningowane\" fury widziałem bodaj na wiejskituning.prv.pl - chyba taki adres:D Co do modelu to chyba dobry, ale nie wiem, bo zmodelera nigdy na oczy nie widziałem i nie wiem co mozna tam robic:)
Napisano 22 Grudzień 200321 l Faktycznie HARDCORE ale swietnie zrobiony model .. bardzo mi sie podoba :D
Napisano 22 Grudzień 200321 l fajny, taki klimatyczny modelik jak na ta pore roku, szkoda ze sniegu nie ma bo by przedni zderzak spełniał swoja role :)
Napisano 22 Grudzień 200321 l No jak na Zmodelera to ładnie... Twoje do GTA3 są spoko. A teraz ruszaj na MAXa!
Napisano 22 Grudzień 200321 l Autor Holo - może robisz lepsze modele ,ale na 3ds maxie ...a ja na Zmodelerze ...nie da się tak super zrobić ... Popróbuj w tym programie cośzrobić ... Nie jest tak zaawansowany jak 3ds max ....
Napisano 23 Grudzień 200321 l sie nie denerwuj Wichur. ZModlera znam i jest jaki jest, ale tego fiata można było zrobić o wiele prostrzego.
Napisano 29 Grudzień 200321 l Teraz uczę się na 3ds maxie ..robięporsche boxtera ...ale nie wiem jak zrobić ray tracking ... pomóżcie jak możecie ,....