SCORPI Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Witam! Niestety ostatnio troche czasu mało mam (studia), ale coś postaram sie powrzucać:) Chciałem ogólnie zrobić koncepty do tego fragmentu (patrz tytuł wątku). Jak narazie mam jakiś concept czołgu. Zamierzam jednak coś znim jeszcze pokombinować żeby był bardziej "parowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyb3k Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 wyglada bardzo fajnie. tylko wiecej otoczenia by sie przydalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Witam Kombinuj kombinuj ;) Powodzenia w Eliminatorze. //Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohater13 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 bardzo fajne, nawet juz w tej fazie szkicowej cieszy oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros1 Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Koncepcik fajny. Aż szkoda że tylko z jednej strony pokazany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Jako że czasu coraz mniej ;), a na przedłużenie ETAPU 2 szans nie ma, Proszę o działania idące w kierunku ukończenia prac/pracy zgodnie z zawartością opisów znajdujących się w pliku, jak również o zmianę nazwy wątku na właściwy, wzór podany jest tu. //Pozdrawiam i Życzę Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi