Obywatel Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 No w koncu to ruszylem. Juz siedzi :-) Jak tylko sie uporam z texturami to wyladuje na pokladzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 WOW bardzo fadnie to wyglada ma duzo bledow (kolorystyka:P) np.: gdzie kolana?? taki on troche plaski chodzi o to ze bez zadnych miesni itp (np.: uda nie ma (powinno byc wieksze itp.) nogi sie smiesznie wyginaja jakby byl on na jakis drutach i go tak wygieto:P:P ale jest spoko mnie sie juz traz podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 Cenne uwagi. Miesnie, kolana - wszystko bedzie :-) Zrobilem spodnie bez detali zeby ustawic je odpowiednio na fotelu. Teraz znowu w mesha poleci i sie tym zajme. A textur to ja nie lubie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 Kolana + faldy na ubraniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Gdzie ten gosc ma posladki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2004 No to jedziemy, te komentarze z finishedW. mnie zmotywowaly :-) (negatywne rzecz jasna ;p). To jest chyba najtrudniejszy etap tworzenia scenki -> wykonczenie. Bo mozna sie samemu wykonczyc. Jak narazie pracuje nad ubraniami. Z glowa calkowicie zrezygnuje na rzecz self-illumination. Glow sie pojawia jako odbicia pozniej ;/ Maske wyrzuce chyba do kosza. (ekhm, co sie odwlecze ... bede musial zrobic uszy :D ) Zestaw czajnikow z przykladowymi materialami. Materialy to Oren-Nayar-Blinn z 0wym specularem bo ubrania nie polyskuja ;] Z map zajety jest tylko Bump, cos pominalem? Zalaczam tez ten update, jezeli mozecie powiedzcie co jeszcze nie pasuje, wykluczajac pizame, pozycje kolesia, glowa i za duzy fallof na maszynce. Ja sie tym zajme. Jest az tak fatalnie? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 1 Sierpień 2004 Share Napisano 1 Sierpień 2004 Z map zajety jest tylko Bump, cos pominalem? no wlasnie - a gdzies ty widzial taki materialowy kombinezon z jednolitym kolorem przeciez taki kombinezon - to jest caaaalaaaa maaaasa detali!!! jakies naszywki, inne materialy wszyte w rozne miejsca (jakies plastiki chociazby - jako ochraniacze) itp. itd. - generalnie mozesz sobie poogladac kombinezony na motor - tutaj jest sporo detali ktore ci pomoga to jako tako poskladac do kupy polecam rowniez obrazek z naszej kochanej strony http://www.max3d.pl/konkurs/prace_2002/Michal%20Kriukow/semper%20fidelis.jpg pozdrawiam i powodzenia ps. no i jeszcze - ja nie wiem czy ten kombizezon to ma byc taki roboczy - czy bardziej cos jak mundur - ale tak czy siak - deeetali wiecej trzeba mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi