Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

No w koncu to ruszylem.

Juz siedzi :-) Jak tylko sie uporam z texturami to wyladuje na pokladzie :D

• Odpowiedzi 56
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

WOW

bardzo fadnie to wyglada

ma duzo bledow (kolorystyka:P) np.: gdzie kolana?? taki on troche plaski chodzi o to ze bez zadnych miesni itp (np.: uda nie ma (powinno byc wieksze itp.)

nogi sie smiesznie wyginaja jakby byl on na jakis drutach i go tak wygieto:P:P

ale jest spoko mnie sie juz traz podoba

Napisano
  • Autor

Cenne uwagi. Miesnie, kolana - wszystko bedzie :-) Zrobilem spodnie bez detali zeby ustawic je odpowiednio na fotelu. Teraz znowu w mesha poleci i sie tym zajme.

A textur to ja nie lubie :)

Napisano
  • Autor

No to jedziemy, te komentarze z finishedW. mnie zmotywowaly :-) (negatywne rzecz jasna ;p). To jest chyba najtrudniejszy etap tworzenia scenki -> wykonczenie. Bo mozna sie samemu wykonczyc.

Jak narazie pracuje nad ubraniami.

Z glowa calkowicie zrezygnuje na rzecz self-illumination. Glow sie pojawia jako odbicia pozniej ;/

Maske wyrzuce chyba do kosza. (ekhm, co sie odwlecze ... bede musial zrobic uszy :D )

Zestaw czajnikow z przykladowymi materialami. Materialy to Oren-Nayar-Blinn z 0wym specularem bo ubrania nie polyskuja ;] Z map zajety jest tylko Bump, cos pominalem?

Zalaczam tez ten update, jezeli mozecie powiedzcie co jeszcze nie pasuje, wykluczajac pizame, pozycje kolesia, glowa i za duzy fallof na maszynce. Ja sie tym zajme.

Jest az tak fatalnie? ;p

Napisano
Z map zajety jest tylko Bump, cos pominalem?

no wlasnie - a gdzies ty widzial taki materialowy kombinezon z jednolitym kolorem

przeciez taki kombinezon - to jest caaaalaaaa maaaasa detali!!!

jakies naszywki, inne materialy wszyte w rozne miejsca (jakies plastiki chociazby - jako ochraniacze) itp. itd. - generalnie mozesz sobie poogladac kombinezony na motor - tutaj jest sporo detali ktore ci pomoga to jako tako poskladac do kupy

polecam rowniez obrazek z naszej kochanej strony

http://www.max3d.pl/konkurs/prace_2002/Michal%20Kriukow/semper%20fidelis.jpg

pozdrawiam i powodzenia

ps. no i jeszcze - ja nie wiem czy ten kombizezon to ma byc taki roboczy - czy bardziej cos jak mundur - ale tak czy siak - deeetali wiecej trzeba mu