Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Będę tu wklejał efekty swojej walki z tabletem.

Na początek będą same rysunki żeby przestawić rękę z ołówka na piórko.

Pozdro

rys1 VIP

koncept1_glowa25.jpg

Edytowane przez PSychu
zmiana załącznika

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No prosze prosze, kogo ja tu widze :):). Psychu, czy Ty sobie naprawde złamałeś nogę dla tego urlopu, że aż czas na teczke Ci się pojawił :P ? Pozdrawiam ciepło, powyższa twórczość jak najbardziej ok, ale to już wiesz, że lubie klimat Twoich prac. Czekamy na więcej!!

Napisano

i ja się przyłączam, jeszcze nie moge wyjść z szoku i podziwu, że sie na tekę zdecydowałeś:) Ja bym jednak chętniej zobaczyła narazie Twoje szkicuny, bo tablet musisz jeszcze poćwiczyć, natomiast kreche i pomysły masz odpałowe! np: ten koleżka już zapowiada sie na swietny koncepcior (widze że się spodobalo;) )

zyczę powodzonka w zbieraniu teczuszkowych materiałów:) liczę,że nas jeszcze nie raz mile zaskoczysz;)

Pozdrawiam kruca Ciebie gorąco i czekam na ciekawą galeryjkę :)

edit:

vvv no to teraz zakładamy koalicję i do sejmu :D

Napisano

cała aleja 3maja zmieściła się w jednej teczce:D

Psychu, teraz to musisz nas zalać artami:D

ps: pozdrowienia od Armii dla Zombiego;D

Napisano
  • Autor

Hejka

No nie macie pojęcia jak ja się męczę żeby coś napisać...

Jak tylko cuś zaczynam to od razu myśle "a może by tak do pociągu... w końcu nie tak daleko... kurcze, w tym czasie mógłbym ze dwa koncepty machnąć..." :D

Armia: :) ŻÓŁWIK :) dzieki że zajżałeś. Ty prorok jakiś czy co??? niestety tylko zapalenie oskrzeli :( , więc o 17 jestem w domu :) .

Postaram się przez ten tydzień codziennie coś updatować :) ŻÓŁWIK :)

purple: dzieki słonko za dobre słowa :) faktycznie, chyba zmienie nazwe wątku, bo tu same szkice i WIPy będą...

A'propos, to co widzisz jest moją pierwszą próbą rysowania samym tabletem.

W CC poległem nie tylko z braku umiejętności malowania metalu, ale przede wszystkim z powodu kiepskiego rysunku. W sobote odkryłem że w ps można tak samo rysować jak ołówkiem ( po 20 latach używania programu LOL ), więc wreszcie sie o skaner nie musze martwić :).

Tak że na razie rysuję sobie swoje bazgrołki bezpośrednio z tabletu.

Pozdrawiam.

krzysiek_gfx, krzyhhh: no tak, to mamy komplet... oki, to kto leci na stacje po piwo? :D Dzięki i serdeczne pozdówka :) ( kiedy następny zlot??? )

Sorki że nie odpisuje od razu, ale postanowiłem pisać w wątku tylko jak coś nowego wklejam...

A że nie mogłem się powstrzymać, to daje coś co jeszcze nie jest nawet w fazie wstępnej skończone, ale nic to.

Może w skrócie powiem co będę tutaj robił.

Chcę robić ryski które będą się nadawaly do modelowania 3D, więc będę się starał unikać zaciemnień, kadrowania, i innych "obejść". Jak coś nie będzie wychodziło tak jak należy, to studium danego kawałka do oporu, aż się nie nauczę.

To co dzisiaj wklejam ma w zasadzie same "kawałki" do opracowania, więc nudzić się nie będę... mięśnie szyi i karku, ręce, noga z kolanem, taaa... bedzie tego troszke ;)

koncept2a_postac.jpg

Napisano
  • Autor

Witam po dlugiej nieobecnosci :)

Postanowilem reanimowac wątek bo okazalo sie ze mi ręce zardzewiały

a mam chwilke czasu na bazgranie.

Ostatnią prackę popelnilem jakies pol roku temu na ChC ale niestety termin mi uciekl i nie skonczylem (efekt ponizej (dalej jako wip)).

To natomiast co zaczelo wychodzic z pod mojej ręki ostatnio bylo tak makabryczne że postanowilem poswiecic troche czasu na nauke podstaw rysunku. Jak sie bedzie cos nadawac do pokazania to od jutra zaczne wklejac.

Pozdro

koszmar2b_step3a2.jpg

p.s.

fota NY z neta (ogienek wzniecony osobiscie)