Napisano 26 Październik 200717 l pojawilo mi sie w szybie i plytkach odbicie "nicosci" tzn tla z 3dsmax mam narysowana lazienke i jedna sciana jest otwarta - i wlasnie przez nia wpada "odbicie" ktore widac na szybie od prysznica i plytkach ... jakto cholerstwo wywalic
Napisano 26 Październik 200717 l postaw tam jakieś objekty żeby zasłaniały nicość, albo użyj mapki hdri na refleksje (zależnie od tego czym renderujesz, różnie to się robi)
Napisano 26 Październik 200717 l Autor ..... mapke hdri chetnie bym wstawil - tyle ze jeszcze nie wiem jak hdri ugrysc :( renderuje vray'em
Napisano 26 Październik 200717 l w material editor, get material wybierasz vray hdri>wczytujesz mapkę> przenosisz mapkę do slotu enviroment
Napisano 26 Październik 200717 l zamiast kombinować z hdrkami wstaw tam boxa z teksturą łazienki, albo domodeluj przeciwległą ścianę z resztą łazienki.
Napisano 29 Październik 200717 l Autor dzieki za podpowidzi domodelowalem reszte lazienki :) (proste)
Napisano 5 Listopad 200717 l Autor GrafMax zart w sesie: zart, dowcip czy w sesie: zart ze glupi watek ? prosze o sprecyzowanie pytania